9 filme online de vizionat chiar acum

Incercarea de a gasi cel mai bun film de vizionat poate fi o provocare descurajanta. De aceea, am creat o lista care sa va ajute sa gasiti filmele perfecte disponibile online.

Am parcurs biblioteca online si am adunat o lista cu unele dintre cele mai bune filme disponibile in prezent pentru streaming, de la clasice la cele mai noi lansari, si nu numai. Aceste filme pot fi vizionate pe platformele de streaming precum Netflix, precum si pe alte site-uri de filme online gratuite. Iata lista noastra cu cateva dintre cele mai bune filme de vizionat chiar acum:

“Mank”

O poveste alb-negru a lui David Fincher despre scenaristul necunoscut Herman Mankiewicz care l-a ajutat pe Orson Welles sa scrie Citizen Kane. Intoarce-te in Old Hollywood, cu o cinematografie frumoasa si admira culisele modului in care au functionat sistemele de studio intr-o epoca diferita. Gary Oldman si Amanda Seyfried se numara printre actorii din distributia exceptionala a acestei drame biografice.

“News of the World”

Tom Hanks intr-un western regizat de Paul Greengrass al lui Jason Bourne. Bucurati-va de Hanks in rolul capitanului Jefferson Kyle Kidd, un veteran al razboiului civil care descopera o fata tanara la cativa ani dupa ce a fost capturata de nativii americani in copilarie. Intre timp, ajutand-o sa se intoarca la familia ei, el isi face treaba obisnuita de a calatori in orase si de a citi ziare contra cost. Nu va asteptati la o actiune captivanta: acest film este alimentat mai mult de dezvoltarea personajelor si de privelistile frumoase.

“The Dig”

Aceasta frumoasa drama britanica excaveaza o multime de comori ingropate cu o distributie distinsa: Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James si Johnny Flynn. Se bazeaza pe adevaratele evenimente din jurul sapaturii din 1939 a Sutton Hoo, producand o inestimabila colectie de artefacte anglo-saxone ascunse intr-o nava de inmormantare. Romantic, intelectual si emotionant.

„Pieces of a Woman”

Cazand in categoria filmelor care te fac sa plangi, „Pieces of a Woman” este un put emotional care te va infunda in melancolie. Nasterea de acasa a Marthei duce la o schisma in casatoria ei, pe masura ce viata ei se destrama.

„The Call”

Doua filme numite “The Call” au fost lansate in 2020. Urmareste-l pe cel sud-coreean, un thriller care se invarte, da, in jurul unui apel telefonic. Seo-yeon, in varsta de douazeci si opt de ani, gaseste un telefon ingropat intr-un dulap in casa ei din copilarie. Suna – si se pare ca acesta locuieste in aceeasi casa cu 20 de ani mai devreme.

„The Trial of the Chicago 7”

O drama a lui Aaron Sorkin bazata pe o poveste adevarata? „The Trial of the Chicago 7” se ridica la inaltimea genealogiei sale, in urma procesului din viata reala a unui grup de protestatari impotriva razboiului din Vietnam acuzati de conspiratie si incitare la revolte. Cu o distributie de top, printre care Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen si Yahya Abdul-Mateen II, „The Trial of the Chicago 7” este atat de actualitate, cat si de o energie teatrala convingatoare. Vezi si alte informatii despre filme si seriale, cele mai noi lansari si recenzii pe NextFilmFestival.

„Marriage Story”

Un film despre divort s-ar putea sa nu sune ca cea mai buna experienta de vizionare, dar „Marriage Story” a lui Noah Baumbach este o calatorie pe care vrei sa o faci. Scarlett Johansson si Adam Driver ofera doua dintre cele mai bune performante ale carierei lor ca Nicole si Charlie, un cuplu care se angajeaza in procesele juridice complicate emotional si logistic, implicate in separarea unui parteneriat.