Echipament medical personalizat

În domeniul furnizorilor de servicii medicale este esențial ca echipamentul medical să ofere protecție dar și o senzație de bine pentru perioade mai lungi de timp, așa cum sunt turele de 12 sau 24 ore. Pentru acesta trebuie ales modelul perfect ți potrivit pentru fiecare persoană.

Avantajele uniformei

Principalul avantaj în ceea ce priveşte uniforma, este protecţia sporită împotriva microbilor. În acest sens este ideal să optaţi pentru o uniforma medicala de calitate, care să fie îndeajuns de rezistentă şi care să vă ofere confortul necesar exercitării activităților zilnice.

Costume medicale albe si colorate

Printre criteriile de alegere se număra paleta cromatică. Indiferent că vorbim despre costume medicale damă, sau costume medicale bărbați, costumele albe predomină în cea mai mare parte, însă actualmente piesele vestimentare pot să varieze în funcție de preferințele fiecărei persoane.

O nouă tendință este personalizarea costumelor medicale. În funcție de nuanța acestora personalul poate fi ușor de diferențiat. De exemplu: culoarea albă este destinată medicilor, albastră pentru asistenți, și verdele pentru infirmieri. Bineînțeles că, la ora actuală nuanțele diferă, astfel încât se utilizează și nuanța roșie pentru costumele medicale.

Costume medicale cu imprimeuri amuzante

Diversitatea joacă un rol cheie și în domeniu medical, motiv pentru care acum poți achiziționa costume medicale atât funny cât și serioase, în funcţie de departamentul la care lucrezi. De exemplu, dacă lucrezi la pediatrie, un costum medical funny este ideal pentru tine și pentru cei mici.

În cadrul companiei Doctor in Uniformă, satisfacția clienților este prioritatea principală. ”Dorim să vă oferim cea mai bună experiență în achiziționarea de costume medicale din mediul online. De aceea, oferim servicii pentru clienți și vă asigurăm asistență constantă în fiecare pas din selecție și achiziție”, ne-au declarat de curând reprezentanții companiei.

Ce este îmbrăcămintea de protecție medicală? – Definiție și aplicație

Îmbrăcămintea de protecție medicală, cunoscută și sub numele de costum de protecție medicală, salopetă de protecție de unică folosință sau costum antivirus. Îmbrăcămintea de protecție medicală se referă la îmbrăcămintea de protecție utilizată de personalul medical (medici, asistenți medicali, personal de sănătate publică, agenți de curățare etc.) și de persoanele care intră într-o anumită zonă în care sănătatea este pusă în pericol (cum ar fi pacienții, vizitatorii spitalului, persoanele care intră în zona infectată etc.). Îmbrăcămintea de protecție medicală are o bună permeabilitate și barieră la umiditate, are funcția de a rezista la pătrunderea alcoolului, a sângelui, a fluidului corporal, a particulelor de praf de aer și a virusului bacterian, protejează în mod eficient siguranța personalului și păstrează mediul curat.