Acoperişurile Decra din țiglă metalică cu rocă vulcanică – sisteme de acoperișuri premium

Decra Pro Construct este compania care furnizează sisteme premium complete de învelitori ventilate şi termoizolate, ce protejează structura interioară a casei dumneavoastră împotriva infiltraţiilor, condensului şi umezelii.

Distribuitor Autorizat pentru România al grupului RoofTG, cel mai mare producător şi exportator de sisteme de acoperişuri lume, Decra Pro Construct promovează în mod continuu sistemele de acoperişuri din ţiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică datorită cererii constante de astfel de învelitori din partea publicului.

Când discutăm despre sisteme de acoperiş case, discutăm de o gamă de învelitori de bună calitate, pe care le instalăm la Decra Pro Construct.

Produsul de bază este ţigla metalică acoperită cu granule de piatră naturală, însă instalăm și sisteme auxiliare cum ar fi ferestre de mansardă, sisteme pluviale și alte elemente componente din structura unui acoperiș

Putem spune că suntem pregătiți pentru a livra un acoperiş premium “la cheie” pentru orice fel de clădire, casă particulară, administrativă ori instituţională (de interes public şi activitate social-comunitară).

“Sistemele Decra sunt concepute, practic, în două segmente: este vorba despre sistemul principal de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică, prezent într-o varietate largă de forme şi culori de finisare, care răspund cerinţelor oricărui acoperiş, chiar și pentru cele cu un design neconvențional şi despre sistemele de accesorii de calitate premium care completează sistemul de învelitori,  fie că vorbim despre etanşeizarea perfectă, ferestrele de mansardă sau sistemele pluviale. Aceste două sisteme sunt configurate să funcționeze în sinergie completă și să vă aducă în plan real visul oricărui client: un acoperiș modern pentru casă perfect accesorizat, făcut să dureze o viață de om” explică administratorul companiei Decra Pro Construct, Ing. Marius Şuteu.

Sistemul de acoperiș din țiglă metalică cu rocă vulcanică Decra este unul dintre cele mai solicitate sisteme de acoperiş case la nivel mondial datorită calităţii decorative deosebite, a unei estetici atât naturale cât și exotice, mai exact avem modele de de acoperișuri cu aspect de acoperiș tradițional, şi modele de acoperișuri de influențe mediteranee, și, de asemenea, o gama bogată de culori. Și toate acestea fără a face rabat de la calitate.

Acoperișurile din țiglă metalică cu roca vulcanică au un coefficient fonic foarte bun, rezistă la fenomene naturale imprevizibile sunt ecologice și ușoare, și, dacă va doriți că acest acoperiș să nu schimbe aspectul clădirii dumneavoastră, avem soluții complete și pentru acest lucru.

Compania Decra Pro Construct a ştiut “să simtă” de la început calitățile acestui model, roca vulcanică fiind utilizată în prezent pe o scară din ce în ce mai largă, ca material optim pentru realizarea unui acoperiș de calitate superioară.

În cazul sistemului de ţiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică Decra, noutatea constă în lipirea granulelor de rocă vulcanică pe miezul structural de oţel cu acoperire de Zn/Mg/ Al de calitate superioară și multistrat pentru protecţie şi cu un finisaj de suprafaţă granular (100% rășină acrilică pentru fixarea granulelor cu finisaj semilucios) – acest procedeu păstrând elementele geometrice ale țiglelor clasice din ceramică dar cu un raport de performanță net superior acestora. Însă, putem spune că un acoperiș din țiglă metalică cu roca vulcanică este, și din punct de vedere estetic,  superior unui acoperiș realizat din materiale tradiționale.