Acum poți alege o baterie de încălzire de pe Voltatec.ro

Pentru sezonul rece 2018-2019 magazinul online Voltatec.ro, dedicat instalațiilor HVAC, și-a completat recent oferta de produse și servicii cu baterii de încălzire electrice și pe apă. Acestea sunt componente ale unui sistem de încălzire proiectate pentru încălzirea aerului introdus în încăpere de către sistemele de ventilație. Diferența dintre ele se face în funcție de agentul de termic. Montajul se face pe tubulaturi rectangulare sau circulare, echipa Volta Tec fiind pregătită să le ofere clienților asistența necesară tuturor operațiunilor. În acest moment sunt expuse pe magazinul online peste 50 de baterii, dar alte modele pot fi comercializate la cerere. Oferta Voltatec.ro cuprinde baterii de încălzire pătrate, dreptunghiulare și rotunde din game recunoscute precum Vents NKV și Vents NK, dar nu numai.

De asemenea, tot pentru sezonul rece pe Volta Tec clienții pot găsi o gamă largă de grile și anemostate în toate dimensiunile și destinate tuturor utilizărilor. Dintre produsele cele mai căutate de clienți menționăm grila cu jaluzele gravitaționale (de suprapresiune), ce se deschid la acțiunea fluxului de aer produs de un ventilator, și se închid (gravitațional) în momentul opririi acestuia. Grilele gravitaționale sunt prevăzute cu garnituri anti-zgomot pe fiecare lamela. Pe magazinul online sunt expuse vânzării peste 60 de modele de grile de diverse dimensiuni uzuale, dar pentru cele mai multe proiecte dimensiunile pot fi realizate la cererea clientului.

Fiind un magazin specializat în produse de ventilație, Voltatec.ro oferă și un sortiment larg de tubulatură spiro din tablă zincată comercializată în segmente de 3 metri liniari, cu diametre variate începând cu 100 mm. Pe lângă tubulatura propriu-zisă compania mai comercializează și elemente componente, cum ar fi coturi, nipluri, reducții, racorduri sau piese T. De altfel, în acest moment compania bucureșteană este unul dintre liderii de pe piața de tubulatură spiro.

Produsele comercializate și expuse pe voltatec.ro sunt într-o proporție foarte mare importate din țări cu o vastă experiență în domeniu, din Uniunea Europeană și nu numai, oferind astfel pe lângă calitate și prețuri dintre cele mai mici. De la înființarea Volta Tec și până în 2018, adică la mai bine de un deceniu, compania s-a impus pe piață prin vânzarea de produse de calitate și prin atenția deosebită acordată nevoilor clienților săi, cărora încearcă în mod constant să le ofere cele mai bune soluții. Peste 1000 de firme din toate județele României, unele mai mici, altele foarte mari, sunt în acest moment partenerii Volta Tec, care este furnizorul lor preferat de echipamente și servicii de ventilație.

Pentru proiecte de mare anvergură Volta Tec își încurajează clienții să contacteze departamentul comercial în vederea plasării unei cereri de ofertă. Toate datele de contact sunt expuse pe situl companiei. Volta Tec poate asigura cele mai bune prețuri pentru proiectele de tip HVAC dar condiția preliminară pentru ca partenerii să beneficieze de cea mai favorabilă ofertă este dată de existența unei comunicări eficiente. Comenzile de echipamente HVAC pot fi făcute direct online pe situl Voltatec.ro dar și prin email sau telefonic, personalul companiei fiind pregătit să preia toate cerințele clienților.