Afla ACUM 7 lucruri interesante pe care le poti face cu un Apple Watch

Apple watch se distinge prin faptul ca este usor si confortabil de purtat si se face remarcat si prin tehnologia si functiile pe care le are. Acestea poate indeplini o mare parte din sarcini de unul singur, fara ajutorul unui iPhone. Astfel, poti sa iti masori valorile de sanatate sau sa folosesti instrumente de orientare, dar si multe altele cu ajutorul ceasului inteligent. Daca vrei sa afli care sunt cele mai interesante lucruri pe care le poti face cu un Apple Watch, citeste in continuare acest articol.

TOP 7 dintre cele mai utile lucruri pe care le poti face cu un Apple Watch 

Monitorizeaza valorile de sanatate

Apple Watch  poate urmari cele mai importante valori legate de sanatatea ta. Acesta foloseste senzori de miscare care pot monitoriza activitatea fizica, precum calorii, distanta parcursa sau  cat de mult stai in picioare. Datele se inregistreaza fara sa ai nevoie de o conexiune la internet sau telefon, asa ca ceasul este util pentru activitati fizice diverse. In plus, Apple Watch  poate urmari nivelul de oxigen din sange sau ritmul cardiac si iti va trimite noitificari atunci cand semnele vitale sunt puse in pericol.

Magnetometrul care te ajuta la orientare

Instaleaza diferite aplicatii pe Apple Watch  si bucura-te de drumetii, trasee de ciclism sau pur si simplu orienteaza-te pe harta catre locatia la care vrei sa ajungi. Ultimele modele de Apple Watch  folosesc magnetometru care indica cu precizie locatia in care te afli.

Controleaza dispozitivele smart din casa ta

Daca ai o serie de dispozitive compatibile in locuinta ta, atunci le poti controla cu ajutorul unui Apple Watch. Poti controla Apple TV, atunci cand nu gasesti telecomanda, luminile, termostatul, intrerupatoarele, dar si multe altele.

Comanda si verifica starea masinii tale

Daca esti posesorul unei masini de ultima generatie, Apple Watch  iti ofera posibilitatea de a bloca sau debloca usile masinii, de a claxona sau de a verifica nivelul de baterie al masinii parcate.

Efectueaza plati in siguranta

Acum nu mai ai nevoie de iPhone pentru a efectua plati. Poti adauga un numar mare de carduri in portofelul electronic Apple Pay si sa le transporti pe toate la incheietura mainii tale. Magazinul de specialitate Altex.ro aduce mai arpoape de tine calitatile ceasului Apple Watch, la preturi avantajoase.

Mergi la inot fara grija

Apple Watch este usor de folosit chiar si sub apa. Iti poti monitoriza cu usurinta activitatea fizica, fiindca ceasul este rezistent la apa pana la 50 metrii adancime.

Reda muzica favorita

O alta caracteristica de care te poti bucura cu Apple Watch  este redarea muzicii preferate. Poti folosi Apple Watch  in timpul antrenamentului, deoarece nu ai nevoie de o conexiune cu iPhone-ul pentru a reda playlistul favorit. 

Ceasul smartwatch de la Apple se numara printre cele mai bune alegeri pe care le poti face in materie de gadgeturi. Modelele de ceasuri de la Apple au adus transformari care sa imbunatateasca experienta utilizatorilor.

 

Sursa foto: Pexels.com