Weekendul reducerilor la haine damă Anca Mazilu

Sâmbată și duminică, 3-4 septembrie 2022, este weekend-ul cu cele mai MARI reduceri din an la Anca Mazilu – Clothes with Love –  un brand românesc de haine damă și copii în concept slow fashion.

Toate produsele și mărimile din stoc vor avea 30% reducere. Acestea vor putea fi cumpărate și ridicate pe loc de la spațiul de lucru Anca Mazilu din Piața Presei Libere nr 1 București sambata, 3 septembrie, sau întregul weekend online pe site. Asta pentru că avem 2 mari motive de bucurie:

  • Am mutat sediul Anca Mazilu Clothes with Love într-o casă nouă
  • Dam un boost începutului de toamnă încurajând o investiție inteligentă și calitativă în garderobă.

Vor avea reducere cele mai dorite articole ale colecției de vară, cum ar fi rochiile de plaja versatile, compleurile formate din fuste și bluze, kimono-urile, salopetele și multe alte rochițe de vacanță. De asemenea, rochiile casual și cele elegante vor avea și ele 30% reducere, pentru ca tu să te poți bucura de evenimentele speciale pe care le ai în calendar purtând outfit-urile noi preferate. Și pentru că tocmai a început toamna, am pregătit pentru tine câteva articole reduse perfecte pentru sezon, cum ar fi compleurile cu bluză și pantaloni lungi, bluzele office, rochițele cu mâneca lungă sau trei sferturi, dar și câteva salopete super șic.

Hai sâmbăta la ziua reducerilor și vezi exact ce este pe placul tău. Poți proba toate produsele și, mai mult decât atât, ne vom cunoaște și vom bea o cafea bună împreună cu ocazia acestui eveniment. Dacă nu ești înca familiarizată cu produsele Anca Mazilu, te invit să arunci o privire pe site-ul meu de haine dama pâna la eveniment, pentru a pune ochii exact pe produsele dorite. Ca pont, nu trece prea rapid de categoria Rochii dama, pentru că acolo vei găsi multe modele și culori pe care le vei îndrăgi, iar marea majoritate vor beneficia de discount.

Așa cum vei observa pe site și cu ocazia evenimentului din 3 septembrie, acord o atenție deosebită feminității prin toate articolele pe care le creez, pentru ca tu să te simți frumoasă, delicată, elegantă și cu multă încredere în tine. Modelele pe care ți le propun sunt cu o puternică notă feminină prin elementele de croială și prin accesorii, oferindu-ți posibilitatea de a le reinventa prin noi moduri de a le purta sau de a le asocia usor cu alte articole vestimentare din garderoba ta. De asemenea, folosesc materiale predominant naturale, pentru că felul în care pielea noastra se simte în contact cu țesăturile este extrem de important atât pentru sănătate cât și pentru confort.

Sunt sigură că vei avea ocazia să descoperi prin propria experiență particularitățile hainelor Anca Mazilu, așa că te aștept cu mare drag sambata la eveniment. Până acum de la lansarea acestui business de fashion activitatea mea s-a desfășurat exclusiv online pe site, iar acesta este primul eveniment organizat fizic. Îl aștept cu mare nerăbdare pentru a vă cunoaste pe voi, iubitoarele de fashion care îndrăgiti articolele pe care le creez cu atâta pasiune.

Ne vedem sâmbată, 3 septembrie, începând cu ora 10, la Piata Presei Libere nr 1, ca reper Sala de Marmură (va fi semnalizat evenimentul și prin bannere puse pe coloana din stânga Sălii de Marmură). Sau, dacă ți-e mai ușor, poți suna când ajungi la numărul de contact 0756047752 și venim în întâmpinarea ta. Poți oricând să îmi scrii și pe pagina de Facebook, pe Instagram sau la adresa office@ancamazilu.com.

Ne vedem acolo sau te astept online pe site!