Află tot ce trebuie despre pantofii cu toc

Pantofii cu toc sunt articole de încălţăminte deosebite, sunt piese complexe care te ajută să creezi un look intimidant, să fii senzuală sau să abordezi ţinute impresionante şi atrăgătoare.

Chiar dacă tocurile înalte pot provoca disconfort şi pot determina instalarea aşa-zisului  sindrom de picioare obosite, cu siguranţă aceste modele nu trebuie tăiate de pe lista de  încălţăminte din garderobă. Pentru că nu sunt doar accesorii banale care completează ţinute îngrijite, au captat şi atenţia cercetătorilor care au realizat studii amănunţite asupra lor. Citeşte rândurile următoare şi află ce impact au pantofii stiletto asupra activităţii cotidiene, cum îi pot integra natural în ţinute remarcabile şi cum îţi poţi îmbunătăţi considerabil imaginea.

Ştiai că…

Un studiu realizat de specialiştii universităţii Bretagn din Franţa a scos la iveală că femeile care poartă pantofi cu toc înalt îşi găsesc parteneri mai repede față de cele care poartă pantofi damă cu talpă joasă. Autorul acestui studiu Nicholas Gueguen a dovedit că femeile care poartă  pantofi  înalţi sunt considerate mai senzuale şi atrag mai uşor privirile interlocutorilor. Acestea se descurcă fără efort în situaţii în care au nevoie de ajutor, bărbaţii arătându-se abordabili, dispuşi să le răspundă. În cazul studiului 92% dintre femeile care au purtat pantofi cu toc înalt au primit răspuns favorabil, faţă de doar 42% în cazul femeilor care purtau o ţinută identică asortată cu pantofi cu talpă joasă.

Datorită aspectului  impresionant pe care îl asigură, modele de pantofi stiletto au devenit accesorii nelipsite pentru ţinutele office. Pentru doamnele  cu funcţii înalte din zona corporate aceştia au deveni piese must have. Sunt preferaţi şi datorită designului elegant, ce permite asocierea inconfundabilă eleganță – stil – putere.

Cum pui în valoare ţinutele cu pantofi cu toc 

Când vine vorba de pantofi damă, pantofi office sau eleganţi de ocazie, calitatea este o constantă importantă. O pereche de stiletto de calitate, realizaţi din piele naturală cu aspect neted va face diferenţa între o ţinută impecabilă şi una mai puţin reuşită. Pentru a beneficia de lookul elegant mult dorit este esenţial ca modelele alese să fie desăvârşite: vârf ascuţit, toc înalt subţire, finisaje perfect realizate, materiale naturale alese cu bun gust.

Articolele de calitate disponibile sunt create pentru a spori plăcerea personală, sunt comode, indiferent de mărimea tocului, iar purtarea nu crează disconfort.

Versatilitatea este un alt detaliu de care trebuie să ţii seamă. Pantofii stiletto pot fi integraţi cu uşurinţă în orice outfit cu stil. Pentru a le spori versatilitate trebuie să iei în calcul detaliile legate de cromatică. Modelele nude sunt potrivite pentru orice ţinută de zi, pot fi purtate la evenimente deosebite sau la birou. Ţinutele de seară, ceremoniale şi cele de birou elegante sunt desăvârşite cu pantofi cu toc negrii.

Te-ai convins? Pantofii cu toc stiletto sunt piese rafinate care oferă stil şi eleganță, de aceea merită să îi porţi cu încredere.