AGWA.ro ofera clientilor sai cele mai bune solutii de ambalare:  sacose, pungi, saci, cutii si hartie de ambalat!

Agwa.ro reprezinta un pion important pe piata importatorilor si a distribuitorilor de ambalaje din hartie si carton din Romania. Magazinul pune la dispozitia celor interesati o gama larga de produse de calitate, care pot fi folosite in mod curent, de sarbatori, pentru evenimente si campanii promotionale: sacose din hartie, pungi, saci, hartie pentru ambajat, cutii pentru cadouri.

Sacose din hartie

Agwarom Marketing pune la dispozitia celor interesati o gama variata de sacose din hartie, care pot fi utilizate pentru ambalarea si transportul produselor comercializate de catre magazinele de haine, incaltaminte, cadouri si decoratiuni, cosmetice si parfumerie, librarii, mini-market-uri, florarii, crame sau firme de publicitate.

Sacosele din hartie sunt fabricate din hartie kraft si sunt disponibile in diferite variante: netiparite, cu modele sau uni.

 AGWA.RO ofera clientilor sai si sacosele din hartie pentru catering (take away), care sunt fabricate cu baza lata pentru transportul caserolelor si cutiilor cu mancare, prajituri, dulciuri comercializate de restaurant, fast-food-uri, cofetarii si patiserii.

Pungi din hartie

Agwa.ro ofera celor interesati o gama larga de pungi din hartie utilizate pentru ambalarea produselor comercializate de catre magazinele alimentare, cofetarii si patiserii, covrigarii, brutarii, fast-food-uri si rotiserii etc. In acest sens, Agwarom Marketing ofera clientilor sai pungi si coltare din hartie kraft natur si albit, pungi din hartie alba rezistenta la grasimi, pungi pentru rotiserie.

Pungile din hartie se pot utiliza si pentru ambalarea produselor nealimentare.

Saci din hartie

Sacii din hartie comercializati de AGWA pot fi utilizati pentru ambalarea produselor de morarit, semintelor si a furajelor. Cei interesati pot achizitiona saci dublu sau triplu stratificati, rezistenti la socurile mecanice pe durata ambalarii, transportului si depozitarii.

Hartie pentru ambalat

Disponibila sub forma de coli, hartia pentru ambalat poate fi folosita pentru impachetarea produselor alimentare si nealimentare comercializate de carmangerii, magazine alimentare, restaurante, fast-food-uri, cofetarii si patiserii, magazine de imbracaminte, incaltaminte, cadouri si decoratiuni, parfumerii etc.

Cutii pentru cadouri

Pentru ca fiecare cadou sa arate impecabil, acesta trebuie ambalat elegant, preferabil intr-o cutie de calitate. Cutii pentru sticle de vin, cutii pentru produse de patiserie ori cofetarie, cutii pentru flori, dar si cutii pentru cadouri – toate acestea sunt puse la dispozitia clientilor, in diferite modele, dimensiuni si culori.

Cum se pot plasa comenzile?

Cei interesati de produsele mentionate  pot contacta reprezentatii magazinului in mod telefonic, dar si prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail indicata pe site, cu precizarea ca o comanda trebuie sa fie de minimum 100 de lei.

Toate produsele sunt realizate din materiale de calitate, putand fi personalizate in functie de preferintele clientilor, la cerere.

De asemenea, sacosele, pungile, sacii, cutiile si hartia pentru ambalat sunt insotite de Declaratie de Conformitate cu normele legale din Romania si UE pentru contactul cu produsele alimentare.