Ai un prieten care și-a cumpărat o locuință nouă? Top 5 idei de cadouri!

Sunt multe momente în viață când trebuie să facem cadouri prietenilor sau familiei. Zilele de naștere, sărbătorile, anumite reușite necesită oferirea unor cadouri celor dragi. Cadourile sunt o metodă plăcută prin care ne putem manifesta dragostea, recunoștința, ne putem materialize aprecierea față de anumite persoane. Acestea nu trebuie să fie obiecte prețioase sau scumpe, ci poate fi ceva simbolic. Bineînțeles că pentru persoanele dragi nouă suntem dispuși să facem un efort financiar mai mare, mai ales că nu este ceva ce se întâmplă în mod regulat.

Cadouri de casă nouă inedite

Dacă unul din prietenii sau membrii familiei tale și-a achiziționat o locuință nouă, atunci această reușită necesită să fie sărbătorită. Cadourile pe care le faci unei persoane care e proaspăt mutată într-o casă nouă trebuie să fie practice și utile într-o locuință.

1. Aspirator

O casă nouă va trebui să fie curățată, iar un aspirator de calitate va fi un cadou cu adevărat util pentru persoana dragă ție. Dacă timpul îți permite poți chiar să ajuți la curățenia generală pe care o fac proprietarii după momentul mutării în noua casă. Aspiratorul este un cadou care poate fi folosit pentru o perioadă mai lungă de timp.

2. Televizor

Chiar dacă un televizor poate fi destul de scump pentru a-l achiziționa de unul singur, poți vorbi cu celelalte persoane din grupul vostru apropiat și să contribuiți fiecare dintre voi la achiziționarea acestuia. Poți găsi orice model de televizor pe altex.ro. Ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă diversă de produse, de diverse dimensiuni și specificații tehnice. Cel mai indicat ar fi să căutați un televizor de dimensiuni mai mare care poate fi pus în livingul noii locuințe. Acest cadou va fi unul de care nu vor beneficia numai noii proprietari, ci întreg grupul de prieteni. Vă puteți aduna la o seară liniștită de filme sau seriale în care să vă relaxați și să vă simțiți bine împreună.

3. Aparate filtrare aer

Purificatoarele de aer, umidificatoarele sau dezumidificatoarele sigur nu vor pe lista primelor cumpărături ale proaspeților proprietari. De aceea, aceste variante sunt idei potrivite pentru un cadou de casă nouă. Dacă știi că prietenii tăi au și un copil, atunci un purificator de aer va fi un cadou mai mult decât util.

4. Multicooker

Poți alege să faci un cadou practic, să oferi un aparat de bucătărie care îți va scuti persoana dragă de activitățile din bucătărie. Acest cadou va salva mult timp și energie care vor putea fi folosite pentru activități mai importante sau, de ce nu, pentru relaxare. Mâncărurile gătite la multicooker vor fi gustoase și ușor de pregătit.

5. Espressor cafea

Zilele frumoase se cunosc de dimineață și ce mod mai bun de a începe corespunzător o zi decât savurând o cafea proaspăt măcinată și pregătită la un espressor. Acest cadou va fi cu siguranță apreciat de o persoană care iubește cafeaua. Poți să oferi, pe lângă aparatul propriu-zis, și un blend de cafea special de care să se bucure prietenul sau prietena ta.

  Prin urmare, persoanele dragi nouă merită să le facem cadouri pe care știm că le vor folosi o perioadă îndelungată și de care se vor bucura.

 

         Sursă foto: unsplash.com

CategoriiFără categorie