Ce culori se poartă toamna aceasta? Top 4 nuanțe de avut în vedere

Toamna este anotimpul preferat al multora dintre noi. Nu  prea cald, nu e prea frig. În plus, în acest sezon tendințele materie de modă sunt întotdeauna atât de interesante! Anul acesta, se poată mult mov, bej și portocaliu. Așa că, dacă ești în căutarea a ceva nou de purtat în acest sezon, aruncă o privire la aceste culori de mai jos! 

Citește în continuare acest articol și vezi care sunt sunt aceste nuanțe!

 

  • Violet sau Very Peri

 

Violetul sau Very Peri, așa cum se regăsește în majoritatea revistelor de modă, este o culoare asociată cu regalitatea și bogăția, ceea ce o face o alegere ideală pentru ținuta ta din această toamnă. Arată bine pe toată lumea și poate fi purtată atât de bărbați și femei deopotrivă, cât și de tineri și bătrâni, așa că nu trebuie să îți faci griji că nu ești în stare să scoți în evidență această nuanță regală. Cămășile mov sunt perfecte pentru o ținută bine pusă la punct, în timp ce rochiile în mov sunt, de asemenea, o altă alegere excelentă dacă vrei să porți ceva mai feminin. Iar cu acestea poți purta o pereche de botine de damă de la Kalapod.net, care vor merge la fix.

 

  • Portocaliu închis 

 

Portocaliul închis este o culoare frumoasă de toamnă. Are o mulțime de tonuri calde, ceea ce te face să arăți mai sănătosă și mai energică. Portocaliul închis este, de asemenea, o culoare bună de purtat dacă vrei să arăți la modă, deoarece poate fi combinată cu alte culori care fac ca ținuta de ansamblu să pară mai scumpă și mai elegantă. De exemplu, dacă alegi să porți pantaloni portocaliu închis cu o cămașă albă și și pantofi negri, atunci această combinație îi va face pe toți să se uite la tine cu admirație!

 

  • Verde lămâie

 

Verde lămâie este o culoare foarte populară în acest sezon. Acest lucru nu este greu de observat, deoarece verdele lămâie este văzut într-o varietate de stiluri și modele diferite. Fie că îți place ceva elegant și sofisticat sau îndrăzneț, există o mulțime de moduri de a purta verde lămâie fără să pară că porți pijamale toată ziua. Poți căuta un costum care să fie cu această culoare, se va potrivi extrem de bine. 

 

  • Bej piersică

 

Acesta este un ton cald și este strâns legat de galben. Atunci când îți alegi culorile pentru toamnă, este important să te gândești dacă dorești ceva cald sau rece. Piersica este o culoare feminină și se potrivește bine cu maro și verde. Poate fi folosită atât vara, cât și toamna. Tonurile mai calde o fac se potrivesc pentru lunile de primăvară și vară, dar dacă folosești nuanțe mai închise de piersică, atunci acestea vor funcționa în continuare în această perioadă a anului, deoarece sunt foarte plăcute și se potrivesc cu numeroase de haine!

Culorile toamnei de cele mai multe ori sunt strălucitoare, îndrăznețe și frumoase, cum sunt și anul acesta. Cele menționate mai sus vor fi o completare excelentă a garderobei tale și vei fi în trend cu moda.

Sursă foto: Unsplash.com

CategoriiFără categorie