O trusă de prim ajutor nu este completă fără un leucoplast calitativ cum sunt cele de la Sanrotex

Produsele medicinale sunt de folos în spitale, dar și acasă. Nu se știe niciodată când aveți vreo problemă și trebuie să aplicați un unguent sau un bandaj peste rană. În alegerea produselor trebuie să țineți cont de anumite aspecte atunci când le cumpărați, dacă sunt potrivite pentru rănile interne sau externe și dacă își fac treaba în condiții optime.

Este bine să le aveți acasă sau în într-un loc apropiat pentru a vă putea folosi de ele ori de câte ori este nevoie.

Sanrotex este un furnizor, dar și producător de produse destinate domeniului medical. În gama acestuia se numără mobilier pentru cabinete, produse pentru curățenie și dezinfectare, uniforme și halate medicale, dar și un sortiment generos de leucoplast.

Sanrotex, un producător experimentat

În acest domeniu, trebuie să predomine mereu sentimentul de siguranță. Atunci când intrați într-un cabinet medical vă așteptați la un mediu curat și steril. Acestea sunt necesare pentru efectuarea tututor procedeelor la care ești supus. Pentru acest lucru, personalul trebuie să achiziționeze produse de calitate cu o eficiență optimă.

Sanrotex oferă garanția acestor produse, precum și o utilizare ușoară. Având o experiență îndelungată în comercializarea diverselor tipuri de consumabile medicale, își dorește întotdeauna un feedback constructiv din partea clienților.

Cum alcătuim trusa de prim ajutor de acasă

O trusă de prim ajutor este necesară oricărei locuințe. În caz de accidentare, trebuie să fiți pregătiți să acordați primele îngrijiri, iar după caz să sunați la ambulanță. O trusă de acest gen trebuie să conțină în primul rând un dezinfectant, pentru a curăța rana, comprese sau bandaje pentru a proteja rana și, în al doilea rând, unguente care calmează și reduc disconfortul acesteia.

Nu în ultimul rând trebuie să avem grijă la calitatea și la data de expirare a acestora. Dacă trusa nu a fost folosită mult timp, s-ar putea ca unele componente să nu mai fie valabile.

Sanrotex vă pune la dispoziție toate produsele necesare organizării unei astfel de truse. Aici în stoc găsiți dozajul perfect de dezinfectant pe care îl puteți pune în trusă, leucoplast calitativ si ieftin pe diverse mărimi și modele și creme destinate calmării și revigorării zonei afectate.

Leucoplastul este cel care favorizează procesul de vindecare, fiind cel care ia contact perioade mai mari cu pielea, după aplicarea cremei. Este indicat să folosiți un bandaj de calitate, care să ofere în același timp și comoditate. Pielea nu trebuie să fie strânsă sau să fie afectată și mai tare.

Informații despre comandă și livrare

Pe site-ul oficial sanrotex.ro găsiți leucoplast, cât și dezinfectant după bunul plac. Fie că achiziționați pentru consumul personal sau pentru unul de dimensiuni mai mari, la Sanrotex găsiți tot ce doriți.

În vederea achiziționării de produse într-o cantitate mai mare puteți lua legătura cu echipa Sanrotex pentru a stabili o cotație de preț. La o cantitate mai mare cumpărată, puteți plăti un preț mai mic per bucată.

De asemenea, beneficiați de o procesare a comenzi și o livrare rapidă. Sanrotex vă echipează cu tot ce aveți nevoie pentru a avea siguranța necesară.

Contact:

0371 669 339

+40 790 871 000

online@sanrotex.ro

CategoriiFără categorie