Alegerea rechizitelor potrivite: sfaturi și produse recomandate

Începe cumpărăturile pentru revenirea la școală cu un plan de joc. Organizează-te, fă provizii pentru elementele de bază, caută vânzări și promoții. Chiar dacă profesorul copilului tău poate nu a furnizat o listă de rechizite școlare, nu ai cum să greșești respectând câteva sfaturi și ponturi utile înainte de începerea şcolii:

Separă dorințele de nevoi

Majoritatea rechizitelor școlare nu se demodează, dar, după cum știe orice părinte ce a avut de-a face cu caietul de super-eroi de anul trecut, ferește-te de puterea tendințelor. Încearcă să stabilești un buget pentru consumabile. Acesta îl va ajuta pe copil să stabilească priorități şi să învețe cum să gestioneze banii.

Începe devreme și caută chilipiruri pe tot parcursul verii

Cele mai bune chilipiruri sunt adesea disponibile la vânzările pentru reînceperea școlii. Păstrarea listei de aprovizionare în mașină sau geantă te va ajuta să cumperi consumabile în timp ce faci celelalte treburi.

Cumpără elementele de bază în vrac

Știi că veți avea nevoie de hârtie, creioane, lipici și caiete. Magazinele clasice, magazinele de depozite și chiar cele online sunt surse pentru cumpărarea în vrac a acestor și a altor elemente de bază. Poţi negocia împreună cu alţi părinţi o reducere de grup de la un magazin de papetărie.

Antrenează copiii în obiceiul reciclării

Configurați un coș pentru hârtie folosită parțial, astfel încât hârtia cu scris pe o singură parte să poată fi refolosită. 

Urmărește promoțiile

Unele magazine cu articole de birou la reducere oferă transport gratuit pentru comenzi online. Departamentele locale de sănătate din unele zone oferă gratuit articole școlare de bază părinților care își aduc copiii pentru vaccinări. Lipește-te de fluturași și anunțuri care promovează consumabile la un anumit preț.

Află când contează calitatea

Pixurile scurse te vor costa mai mult în haine distruse decât unele tipuri mai scumpe. Mărturiile oamenilor sunt relevante: ”Atunci când cumpăr creioane, creioane colorate, markere și acuarele, cu siguranță m-aș lipi de o marcă de renume”, sau „Numele mărcilor par să dureze mai mult.” În cazul în care se rupe o curea sau fermoar, un rucsac de calitate ar putea fi o investiție foarte bună, chiar dacă costă mai mult. Aici este vorba de o investiție de bază pentru confortul copilului tău dar și pentru un randament ridicat. Ghiozdanele Herlitz sunt rezistente și de înaltă calitate, sunt acele produse care fac diferența.

Listă de bază cu principalele rechizite pentru școală

O listă principală cu rechizite ce nu trebuie să lipsească este necesar a fi expusă la final: Creioane (simple, colorate, mecanice), Stilou, Pixuri (diverse culori), Markere transparente (diverse culori), Penare, Foițe de note, Caiete, Dosare, Agrafe, Creion corector, Agendă, Rucsac, Imprimantă, Foarfece, Bandă adeziva, Scotch, Capsator, Stick de memorie.