Angajații TotalEnergies Marketing Romania au acceptat Provocarea Celor Zece Milioane de Pași

TotalEnergies Marketing Romania a lansat „Provocarea Celor Zece Milioane de Pași pentru Brigitte”, o campanie de Employer Branding, prin care, angajații Companiei din toată țara, sunt provocați să își îmbunătățească activitatea fizică zilnică și să învețe despre sustenabilitatea mediului.

TotalEnergies Marketing Romania a lansat „Provocarea Celor Zece Milioane de Pași pentru Brigitte”, o campanie de Employer Branding, prin care, angajații Companiei din toată țara, sunt provocați să își îmbunătățească activitatea fizică zilnică și să învețe despre sustenabilitatea mediului.

În perioada ianuarie – aprilie 2023, 111 dintre angajații TotalEnergies Marketing Romaniadin București, Cristian, Brașov și Ozun, Covasna, vor face mișcare fizică pentru a atinge obiectivul comun de a înregistra 10.000 de pași/zi. Cele 11 echipe se vor coordona și susține reciproc pentru a realiza minim 10 milioane de pași pentru fiecare echipă în parte, până la data limită de 16 aprilie 2023.

Pentru Companie, miza constă în îmbunătățirea nivelului de mișcare zilnică al fiecărui participant, precum și în creșterea responsabilității angajaților față de mediul înconjurător.

Numărul de pași realizat de echipele câștigătoare va fi monetizat și transformat în buget pentru sponsorizarea Sanctuarului Libearty Zărnești, unde TotalEnergies Marketing Romania a adoptat, în 2022, ursulețul Brigitte.

După succesul Comitetului de Mediu în 2022, cu atât de multe inițiative frumoase, am decis să mergem către un plan de sustenabilitate 2.0! O aplicație dedicată care ne contorizează numărul pași și ne motivează să facem mișcare fizică, pentru a o ajuta pe Brigitte, puiul de urs adoptat de noi. Totodată, această activitate de echipă va fi și o frumoasă experiență în care vom învăța unii de la ceilalți, vom depăși provocări și vom obține o evaluare din partea fiecărui participant, prin intermediul aplicației personalizate. Această campanie internă a fost concepută pentru a promova lucrul în echipă, a le reaminti colegilor noștri de importanța unei vieți active și pentru a ne dezvolta cultura organizațională în direcția dezvoltării durabile” a declarat Didier GrimaultManaging Director, TotalEnergies Romania.

Micile acțiuni în echipă nu lipsesc din cele trei locații TotalEnergies Marketing Romania. Echipa din Ozun cultivă o livadă proprie și participă la acțiuni ecologice în zonă, echipa din București a organizat o campanie națională de educație rutieră, proiectul VIA, iar echipa din Cristian, Brașov a participat la acțiunea de creștere a gradului de conștientizare cu privire la problemele de mediu și la pericolul de dispariție a anumitor specii de păsări, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

Din dorința de a susține comunitatea și de a pune bazele unui viitor mai bunTotalEnergies Marketing Romania dezvoltă constant programe de responsabilitate socială. Compania vizează obiective de responsabilitate socială axate pe mediu, siguranță rutieră, sănătate și valori locale.

 

***

 

Despre TotalEnergies

TotalEnergies este o companie globală multi-energie care produce și comercializează energie: petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze verzi, surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați ai noștri sunt dedicați unei energii care este din ce în ce mai accesibilă, mai curată, mai fiabilă și mai accesibilă pentru cât mai mulți oameni. Activă în peste 130 de țări, TotalEnergies pune dezvoltarea durabilă în centrul proiectelor și operațiunilor sale pentru a contribui la bunăstarea oamenilor.

Despre TotalEnergies Marketing Romania

TotalEnergies Marketing Romania gestionează trei linii de activitate: lubrifianți, bitum și fluide speciale,  biroul comercial in Bucuresti, fabrica de productie lubrifianti in Cristian – Brasov, depozit de stocare bitum in Ozun-Covasna. Vânzările inregistrate în 2021 au ajuns la 106 kt și reprezintă 15% din piața românească, atât Lubrifianți, cât și Bitum.

Cautionary Note

Termenii „TotalEnergies”, „Compania TotalEnergies” sau „Compania” din acest document sunt utilizați pentru a desemna TotalEnergies SE și entitățile consolidate care sunt controlate direct sau indirect de TotalEnergies SE. De asemenea, cuvintele „nostru”, „noi” și „noștri” pot fi, de asemenea, folosite pentru a se referi la aceste entități sau la angajații acestora. Entitățile în care TotalEnergies SE deține direct sau indirect o participație sunt entități juridice separate. TotalEnergies SE nu are nicio răspundere pentru actele sau omisiunile acestor entități. Acest document poate conține informații și declarații prospective care se bazează pe o serie de date și ipoteze economice făcute într-un anumit mediu economic, competitiv și de reglementare. Acestea se pot dovedi a fi inexacte în viitor și sunt supuse unui număr de factori de risc. Nici TotalEnergies SE și nici una dintre subsidiarele sale nu își asumă obligația de a actualiza public orice informație sau declarație prospectivă, obiective sau tendințe conținute în acest document, fie ca urmare a unor noi informații, evenimente viitoare sau altfel. Informațiile privind factorii de risc, care pot afecta rezultatele sau activitățile financiare ale TotalEnergies sunt furnizate în cel mai recent document de înregistrare, a cărui versiune în limba franceză este depusă de TotalEnergies SE la autoritatea franceză de reglementare a valorilor mobiliare Autorité des Marchés Financiers (AMF) și în Formularul 20-F depus la Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din Statele Unite.