Apa Calipso a planificat investiții de 8 milioane de lei pentru 2019

Apa Calipso a planificat investiții importante pentru 2019, pentru eficientizarea și extinderea capacității de producție și depozitare, și numeroase schimbări care includ extinderea portofoliului de produse.

“Anul acesta am planificat un buget de investiții de 8 milioane de lei. Suntem în permanență la curent cu noile tehnologii în domeniu și planificăm pas cu pas implementarea celor mai moderne și eficiente aparaturi de producere și ambalare, prietenoase cu mediul. Pregătim mai multe schimbări, printre care extinderea portofoliului de produse”, a declarat Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

 

2018, UN AN ATIPIC

“2018 a fost un an atipic, cu multe evenimente care au dus la fluctuații în piață. Totuși, a fost în regulă și chiar dacă nu am avut o vară călduroasă, consumul de apă a fost în ușoară creștere față de anul trecut. Provocarea cea mai importantă a fost să determinăm consumatorul să conștientizeze calitățile izvoarelor de apă naturală Apa Calipso. Ne bucură faptul că românii au înțeles în bună măsură că trebuie să consume apă oligominerală cu un pH de 8.2, similar pH-ului lichidelor din corpul uman. Am reușit să facem asta prin derularea numeroaselor campanii de conștientizare”, a spus George Ristea, director comercial Apa Calipso.

 

CIFRA DE AFACERI A CRESCUT ÎN 2018 CU PESTE 5%

Apa Calipso a închis 2018 cu o cifră de afaceri cu peste 5% mai mare ca în anul precedent. Creșterea a venit pe fondul investițiilor realizate în ultimii 3 ani. “În 2018 am investit în modernizarea și eficientizarea capacității de producție. În contextul creșterii alarmante a nivelului de poluare, ne-am focusat pe reducerea amprentei de carbon și am făcut investiții în tehnologii care ne-au ajutat să reducem consumul de plastic cu aproximativ 70 tone anual. Ne dorim o creștere conștientă, fără efecte negative asupra mediului înconjurător”, a mai spus Daciana Siderache.

 

TRANSPARENȚĂ ȘI CALITATE

“În ziua de azi, nu mai funcționează publicitatea pentru public și atât. Oamenii devin din ce în ce mai conștienți de impactul calității apei pe care o consumă asupra calității vieții. Nu mai contează cum arată eticheta, ci ce scrie pe etichetă, iar noi ne-am propus de la bun început să fim transparenți și să încurajăm adoptarea unui stil de viață sănătos. Ne dorim ca oamenii să știe de ce e important să consume apă alcalină și ce beneficii aduce acest lucru în viețile lor”, a declarat George Ristea.

Citește mai multe informații aici: Apa Calipso a planificat investiții de 8 milioane de lei pentru 2019