Cum faci alegerea potrivită dacă vrei să îți izolezi locuința

Ca urmare a investițiilor de peste 50 de milioane de euro din ultimii ani, AdePlast este recunoscut în întreaga Europă datorită calității produselor sale. Aflându-ne într-o zonă geografică cu schimbări bruște de temperatură, AdePlast produce termosisteme eficiente pentru izolarea casei, atât pe interior cât și pe exterior.

AdePlast oferă mai multe tipuri de termosistem, structurate în funcție de preț și eficiență:  AdePlast TermoClasic, AdePlast ETA 004 Polistiren alb, AdePlast 004 TermoGrafit, Adeplast TermoPremium și AdePlast Premium cu Adeziv Alb.

Toate termosistemele includ materialele necesare realizării unui sistem de izolație exterioară: materiale pentru lipire, plăci termoizolante, materiale pentru fixare, șpăcluire, armare, amorsare și finisare.

Cele 5 tipuri de termosistem acoperă toate segmentele de piață, indiferent de bugetul disponibil sau tipul clădirii de izolat.

Sistemul clasic a fost testat accelerat în laborator pentru simularea mai multor zeci de ani de viață în condiții de expunere la intemperii. Sistemul asigură eficiență energetică excelentă, durabilitate extinsă certificată, efectul deosebit de protecție al suprafeței dată de tehnologia Porus X, integrată în produsele de finisaj și o gamă variată de culori la nivelul tencuielii.

De ce este importantă izolarea clădirii

Termoizolația cu polistiren (EPS) ajută la reducerea costurilor de întreținere ale locuinței, reușind să păstreze căldura în interior iarna, să asigure un mediu răcoros în anotimpul cald și reduce riscul de apariție al igrasiei sau al mucegaiului.

Polistirenul este cel mai folosit material pentru izolarea locuinței nu doar datorită izolației termice eficiente, ci și prețului accesibil.

Polistirenul AdePlast folosit în termoizolații este produs din materii prime în conformitate cu standardele europene, cu respectarea riguroasă a tuturor regulilor de producție și depozitare. Astfel, aplicat corect în cadrul unui termosistem, nu arde și nu propagă focul.

Tipuri de polistiren

Polistirenul expandat (EPS) este folosit la izolarea fațadelor, a spațiilor fără încărcare sau a spațiilor libere cum ar fi terasele, dar și în interiorul clădirilor. Este permeabil la vaporii de apă.

Polistirenul extrudat (XPS) este mai dens, are o rezistență mecanică ridicată și susține mai bine greutatea. Este recomandat pentru izolarea pardoselilor, teraselor, fundațiilor.

Citește mai multe informații aici: Cum faci alegerea potrivită dacă vrei să îți izolezi locuința