Aparat de cafea pentru birou: 3 criterii esențiale de selecție

Activitatea de la birou înseamnă mai mult decât mailuri, meeting-uri și rapoarte de la 9 la 5. Este vorba despre locul unde angajații trebuie să se simtă în largul lor, pentru a fi eficienți și motivați, concentrați și relaxați deopotrivă. Un element important pentru confortul tuturor este aparatul de cafea, de aceea vă prezentăm în continuare criteriile de alegere a modelului potrivit.

Să ofere toată gama de băuturi be bază de cafea

Aparatul de cafea de la birou va fi utilizat de persoane cu gusturi diferite, fie că sunt angajați ai firmei, clienți sau colaboratori care vizitează sediul firmei. De aceea este importantă alegerea unui device multifuncțional, care să prepare espresso, cappuccino, cafea lungă de tip american, latte macchiato, ristretto sau flat white.

Pentru cei care lucrează de acasă, biroul se mută în living sau pe balcon. Iar dotările office trebuie completate cu aparate de cafea care să ofere licoarea mult dorită, mai ales după ore lungi de muncă.

Această achiziție se poate face fără cheltuieli semnificative, mai ales dacă deţineţi un card de cumpărături cu multiple beneficii.servicii. Astfel puteți achiziționa în rate, fără dobândă, echipamentele de care aveți nevoie, direct de la magazinele partenere specializate. Biroul de acasă va fi mai agreabil, dacă aveți la îndemână cafeaua preferată.

Să asigure flexibilitate în utilizare

Un alt criteriu de selecție a aparatului de cafea este posibilitatea de a folosi mai multe tipuri de cafea. Când sunteți pe fugă, preparați rapid un espresso pe bază de coffee pods sau monodoze pentru espressor. Aveți și opțiunea de cafea solubilă, care este gata în câteva clipe, chiar și cu apă rece.

Pentru pauzele mai lungi alegeți o cafetieră clasică sau un fitru de cafea. O să savurați aromele unei cafele proaspăt măcinate, din cafea boabe Arabica, Robusta sau mixuri exotice din cele două soiuri consacrate. Să aveți la îndemână și cafea decofeinizată, pentru colegii și colaboratorii care preferă acest tip de băutură caldă.

Să se potrivească la designul interior al biroului

Criteriul estetic este la fel de important ca cel funcțional. Alegeți locul unde urmează să fie așezat aparatul de cafea și selectați modelele care au mărimea potrivită și culori ce nu fac notă discordantă cu ambientul încăperii. Optați pentru așezarea aparatului în colțul camerei sau pe blatul de bucătărie, dacă aveți la firmă un loc special pentru servirea mesei și relaxare. 

Luați în considerare aceste criterii atunci când achiziționați un aparat de cafea pentru birou. Astfel toți colegii îl vor putea folosi pentru prepararea licorilor preferate.