Augmentarea mamara e o operatie estetica tot mai cautata si are rezultate remarcabile

Frumusetea feminina este definita de mai multe elemente. In prima faza vorbim de frumusetea faciala, de modul in care arata tenul, parul, ochii, buzele, pometii. Apoi un element important al frumusetii feminine este reprezentat de memebre, inferioare si superioare, de modul in care sunt intretinute.

Greutatea corporala este un alt element important, o femeie frumoasa este o femeie care are o greutate echilibrata, care se intretine si incearca sa aiba un regim alimentar adaptat tipului sau de corp.

Dincolo de aceste elemente mai exista unul care e foarte important: forma si marimea sanilor. Femeile tin enorm la modul in care arata sanii lor, incearca sa faca tot ce e posibil pentru a avea sani cat mai bine definiti si cu o marime cat mai mare, daca se poate.

Forma si marimea sanilor nu sunt perfecte de fiecare data, asa ca trebuie sa se intervina asupra lor. O augmentare mamara este o solutie rapida de a avea sanii pe care ti-i doresti. Marirea sanilor se realizeaza cu ajutorul unor implanturi mamare cu din diverse materiale si cu diferite substante in interior. Cu o operatie de augmentare mamara femeile obtin un bust mai frumos, isi recapata increderea in sine, au viata sociala mai buna si o calitate a vietii crescuta.

Interventia chirurgicala nu e dificila, dureaza pana la trei ore, se pot face mai multe incizii, in santul submamar, pentru implantul cu gel siliconic, periareolara, de-a lungul marginilor inferioare ale areolei, pentru implanturi de dimeniuni mici, transaxilare, in pliul anterior anxilar.

Implanturile mamare pot avea ser fiziologic, gel siliconic, semisolid, cu grad crescut de securitate fata de cele vechi, cu ser fiziologic.

Dupa operatie, in trei zile pacienta iese din spital, dupa 14 zile se scot si firele, iar dupa doua saptamani doamnele sau domnisoarele care au suferit o augmentare mamara pot sa isi reia activitatea. Interventia facuta in cabinetele specializate in operatii estetice este fara riscuri, refacerea este relativ rapida, implanturile fixate nu vor pune probleme si vor aduce sanii la forma si marimea dorite.