Bani pe internet in 20 de pasi simpli, fara investitie

Marketingul afiliat (afilierea) este cea mai eficientă metodă de a face bani pe net, oriunde în lume. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a câștiga bani online din afiliere este să identifici un site care vinde produse online (ex. evomag.ro), să alegi o categorie de produse care îți place (ex. televizoare) și să scrii despre aceste produse pe un site web (ex. wikishop.org). Vei câștiga bani sub formă de comisioane ori de câte ori cineva cumpără folosind link-urile tale afiliate. 
Pentru că eșți începător și nu ai timp să-ți creezi un site web, sau poate nu vrei să faci asta chiar acum, te poți folosi de un site precum Wikishop.org, care permite adăugarea gratuită de articole. Este cea mai rapidă, mai eficientă și mai sigură modalitate de a face bani pe net din afiliere.
Iată ce trebuie să faci ca să câștigi bani din afiliere în cel mai scurt timp posibil:
 1. Intri pe pagina https://ro.wikishop.org/wiki/Pagina_principală (site tip wiki).
 2. Îți creezi gratuit un cont de utilizator.
 3. Intri pe evomag.ro (sau orice alt magazin) și cauți un produs despre care vei scrie un articol.
 4. Te întorci pe Wikishop și accesezi pagina https://ro.wikishop.org/wiki/Wikishop:Creează_un_articol_nou.
 5. Introduci în căsuța respectivă numele produsului despre care vrei să scrii și faci click pe butonul Creare articol.
 6. Creezi conținutul propriu-zis, de preferat sub forma unui review. Este recomandat ca articolul să conțină minim 300 de cuvinte pentru a primi trafic din motoarele de căutare.
 7. Adaugi o imagine a produsului.
 8. Apeși butonul Previzualizare și corectezi textul dacă este necesar.
 9. Apeși butonul Salvare pagină.
 10. Felicitări! Tocmai ai publicat un articol nou pe Wikishop, dar asta nu e totul…Încă puțin și vei începe să câștigi bani.
 11. Accesează site-ul https://ro.2performant.com/ și creează-ți gratuit un cont de utilizator.
 12. În platforma de afiliere 2performant, în meniul din stânga, accesează Tools, apoi Quick Link.
 13. Mergi la pagina produsului din magazinul evomag.ro și copiază link-ul paginii din bara de adrese a browserului tău.
 14. Inserează link-ul în căsuța respectivă din platforma 2performant și fă click pe butonul Convert.
 15. Tocmai ai creat propriul link de afiliere pe care îl vei folosi la Wikishop pentru a face bani din afiliere.
 16. Copiază link-ul de afiliere prin click pe butonul Copy.
 17. Întoarce-te pe pagina produsului pe care l-ai creat pe Wikishop.
 18. Cu un click pe link-ul Modifică pagina, situat în partea de sus, se va deschide o fereastră ce îți permite să editezi articolul pe care l-ai scris anterior.
 19. În partea de jos a articolului scrie textul Magazine online, apasă Enter și adaugă în pagină link-ul tău de afiliere prin click pe a treia pictograma din stânga sus. După ce ai introdus titlul link-ului (ex: Vezi detalii în magazin) și adresa URL (link-ul tău de afiliere) , fă click pe butonul Introdu legătura. Asta e tot.
 20. Salvează pagina.
După parcurgerea acestor pași, întoarce-te la platforma 2performant și introdu un cont bancar unde vei primii banii câștigați din afiliere. Dacă nu ai deja unul, îți poți deschide un cont curent la orice bancă din România, iar apoi tot ce trebuie să faci este să completezi datele necesare în secțiunea Payments din platforma 2performant. Este nevoie de codul IBAN, numele băncii unde a fost deschis, agenția sau sucursala, precum și numele titularului.

Pentru că nimic nu poate fi realizat peste noapte, reține faptul că nu vei începe să faci bani din afiliere imediat după ce ai finalizat toți pașii detaliați mai sus. Trebuie doar să ai puțină răbdare, rezultatele nu vor întârzia să apară!