Beneficii de care te poți bucura dacă apelezi la o clinică stomatologică de lux din București

În București există numeroase clinici stomatologice, dar nu toate oferă aceeași calitate a serviciilor. Dacă vrei să beneficiezi de intervenții stomatologice sigure, eficiente și confortabile, cu rezultate de durată, îți recomandăm să alegi o clinică de lux. Chiar dacă prețurile sunt ceva mai mari decât la un cabinet dentar de cartier, avantajele de care te vei bucura sunt numeroase. 

Iată care sunt cele mai importante beneficii de care vei avea parte dacă alegi o clinică stomatologică din București care oferă servicii de lux:

Tehnologie avansată

Cel mai important avantaj pe care îl oferă o clinică stomatologică de lux constă în echipamentele moderne folosite, care sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră. Printre aceste aparate ultra performante se numără:

 • Scanner intraoral 3D: realizează o copie digitală a gurii, astfel încât te poți bucura de mai mult confort în timpul consultației
 • Microscop performant: poate mări imaginea de până la 22 de ori, pentru un diagnostic precis, tratamente de canal sigure și intervenții chirurgicale de mare finețe
 • Simularea computerizată a rezultatelor tratamentului prin tehnologie 3D: îți permite să vezi cum va arăta la final dantura ta
 • Tomograf dentar: este necesar pentru implanturi, deoarece tehnologia este superioară radiografiei, oferind imagini 3D
 • Tehnologie de vindecare rapidă: reduce riscurile infecțiilor și inflamațiilor în urma intervențiilor chirurgicale
 • Aparat de radiologie: poate realiza radiografii dentare sigure, cu doze minime de iradiere.

Medici cu experiență

O altă garanție pe care o poate oferi o clinică de lux o reprezintă experiența medicilor care lucrează în cadrul ei. Astfel, pe lângă răbdarea și blândețea cu care vor trata fiecare pacient, medicii unei clinici premium sunt specializați pe anumite domenii, astfel încât tratamentele pe care le oferă vor avea cele mai bune rezultate. 

Într-o clinică stomatologică de lux vei întâlni medici stomatologi cu specializare în:

 • Ortodonție (montarea de aparate dentare)
 • Implantologie (realizarea de implanturi dentare)
 • Estetică dentară (albire dentară)
 • Protetică dentară (reconstrucția danturii)
 • Endodonție (tratamente de canal).

Laborator propriu

O clinică stomatologică de lux va avea și propriul său laborator, pentru realizarea rapidă a lucrărilor protetice. În acest fel, durata tratamentului este redusă, calitatea serviciilor este garantată, iar pacientul nu trebuie să facă alte drumuri, la un centru specializat. În cadrul laboratorului clinicii, fațetele dentare și coroanele vor fi gata în mai puțin de 24 de ore. 

De asemenea, dinții artificiali realizați în laborator vor avea un aspect natural, pentru că vor fi prelucrați manual, individual, fiecare având astfel un design unic, potrivit danturii pacientului.

Prin urmare, ar fi bine să ai în vedere toate aceste avantaje importante, dacă vrei să te bucuri de cele mai bune servicii stomatologice, de rezultate de durată și de un tratament rapid, confortabil și fără riscuri.