Top 3 ținute cu cizme și pantaloni

Ți-ai cumpărat recent o pereche de cizme din piele și vrei să le asortezi cu pantalonii din garderoba ta? Înseamnă că ai ajuns unde trebuie, pentru că în rândurile de mai jos ți-am pregătit cele mai inspirate combinații de ținute cu cizme și pantaloni pe care să le porți cu mândrie, indiferent de ocazie. Iată care sunt acestea.

Cizme cu blugi

Clasică și niciodată o idee greșită, ținuta în care folosești blugii tăi preferați cu o pereche de cizme e potrivită atât ca outfit pentru o zi la birou sau pentru o ieșire cu prietenii ori chiar un eveniment mai sofisticat. Diferența o va face topul la care vei apela, unde ai libertate totală. 

În ceea ce privește modelul blugilor, acesta trebuie să fie neapărat slim sau tip pană dacă cizmele sunt unele înalte. Dacă vorbim de o pereche de cizme mai joase, atunci poți purta și blugi ușor evazați, pe care să îi porți suflecați până deasupra gleznelor. Aceasta este o opțiune perfectă pentru femeile cu glezne mai groase, pentru că ținuta formată dintr-o pereche de blugi și o pereche de cizme joase va lăsa impresia unor picioare mai subțiri. Nu te lăsa păcălită de varianta de blugi negri cu cizme de aceeași culoare, pentru că aceasta va fi o alegere mai mult decât lipsită de inspirație, ci mai degrabă combină culorile între ele. 

Cizme și colanți

Extrem de comozi și potriviți pentru aproape orice ocazie, colanții sunt, așa cum probabil știi deja, un articol de îmbrăcăminte care poate fi asortat foarte ușor. De exemplu, colanții își pot face o echipă perfectă cu un pulover oversized ori cu o cămașă largă cu guler generos. O combinație foarte reușită poate fi și asocierea unor colanți cu un hanorac sau chiar cu o rochie scurtă. La toate aceste ținute lejere, dar suficient de potrivite pentru o zi petrecută la birou sau o cafea cu prietena ta cea mai bună, poți adăuga o pereche de cizme din piele peste genunchi. 

Nu îți recomandăm să optezi pentru varianta cizmelor scurte atunci când vine vorba de colanți, ci mai degrabă să începi căutarea celei mai potrivite ținute de la o pereche de cizme peste gleznă. Ținuta poate fi completată perfect cu un pardesiu lejer ori cu un sacou căruia i-ai suflecat mânecile, dacă vorbim de un outfit de purtat la interior.

Alegerea texturii sau a culorii colanților pe care vrei să îi porți cu cizme rămâne la latitudinea ta, așa că ai libertatea de a opta pentru modelele care imită pielea, cele care amintesc de denim sau cele negre, simple.

Cizme și pantaloni drepți

Dacă până acum am lăsat loc doar ținutelor care cuprindeau o pereche de cizme peste gleznă, în cazul asortării pantalonilor drepți cu acest tip de încălțăminte, răspunsul corect nu poate fi decât unul singur. Pantalonii clasici nu pot fi purtați decât cu cizme joase, a căror margine nu trece de glezne. Desigur, poți merge oricând pe varianta suflecării pantalonilor, dacă le permite croiala, caz în care ai putea alege să porți și cizme ceva mai înalte de atât, însă, în general, e bine să ții cont de acest sfat. 

În ceea ce privește tocul cizmelor pe care alegi să le porți alături de o pereche de pantaloni, cel mai bine ar fi să pui confortul tău pe primul loc, indiferent de evenimentul la care participi îmbrăcată astfel. Așadar, cu cât mai mic tocul, cu atât mai bine pentru tine, pentru că picioarele tale nu vor obosi, astfel, în primele ore de purtare. 

Sperăm că sfaturile noastre te-au inspirat, iar acum știi care sunt cele mai inspirate trei ținute cu cizme și pantaloni!