BeSpecial transformă noiembrie în luna cadourilor deosebite

Ați ratat Black Friday? Nu e nimic. BeSpecial vă face o ofertă de nerefuzat: reduceri de până la  72% la produsele din site, iar la comenzi peste 100 RON per coș se mai aplică un discount de15%pentru toate produsele BeSpecial, cu excepția bijuteriilor cu pietre Swarovski și a verighetelor cu cod de produs INK.  Rețineți codul promoției: BF2020.

BeSpecial.ro – Be what you wanna be!

Oferind de o gamă amplă de bijuterii din argint și inox, precum și accesorii din piele, portofele și genți de damă și bărbați, magazinul online  este resursa voastră de cadouri speciale pentru bărbați și femei la prețuri decente, pentru fiecare buget.

Colecțiile de bijuterii din argint, o poveste despre voi pentru că sunteți speciali

Bespecial.ro a început activitatea inițial ca magazin de bijuterii din argint dntr-o poveste de iubire. Aceasta pentru că proprietarii afacerii, la vremea logodnei,au întâmpinat dificultăți să găsească un inel din argint frumos și accesibil ca preț și au decis să înființeze ei un magazin cu bijuteri frumoase și pentru oricine, ca produsele să fie speciale precum cei care caută frumosul.  Astfel, o poveste de viață a început cu odată cu acest magazin online.

Sub umbrela sloganului ”Be what you wanna be!” ( fii tot ce îți dorești să fii) se adună colecțiile BeNature, BeInfinite, BeSpiritual, BeLove, BeFlower, BeWild care vă îmbie cu bijuterii din argint rafinate, cu pietre sau simple pentru femei sau bărbați.

O colecție nouă de coliere din argint BeSpecial

O gamă bogată de cercei, brățări și inele a fost completată în ultima lună de o colecție senzațională de coliere din argint, pe toate gusturile. Astfel se remarcă lanțurile lungi cu pandantiv, cu pietre cu zirconii sau pietre semipretioase care răspund tuturor gusturilor. Fiecare doamnă poate găsi o bijuterie adecvată stilului personal, diversitatea modelelor fiind atractive pentru clasicul elegant și boho chic  pe măsură.

Colierele sunt din argint 925, cu pietre si pandantive, potrivite pentru ținutele de zi sau ocazii speciale prin colierele supradimensionate, cu pietre de zirconii.

Accesorii din piele- elegant, la preț adecvat

Iar dacă bijuteriile nu răspund chemării voastre, accesoriile din piele precum un portofel bărbătesc elegant și o curea asortată sunt întotdeauna un cadou potrivit pentru domni pragmatici.

Dăruiți și îi aduceți pe cei dragi mai aproape 

Vă doriți să faceți un cadou unei persoane dragi, dar nu puteți ajunge la ea? Pe BeSpecial.ro aveți opțiunea de a comanda online, alegând o a doua adresă de livrare, diferită de a voastră. Pentru că Sărbătorile sunt aproape și stocurile limitate, echipa BeSpecial.ro vă  sfătuiește să comandați din timp.  Veți mai aproape de cei dragi și vă veți bucura, bucurându-i pe cei dragi.

Și amintiți-vă să vă dăruiți cadouri de suflet. Pentru că sunteți speciali, pentru că meritați.