HP DESKJET 2130 soluție potrivită pentru elevii care învață de acasă

Școală de acasă nu mai este un moft al părinților supraprotectivi, a devenit realitate pentru toți elevii din România.

În contextul în care copii studiază de la domiciliu şi necesarul tehnologic este diferit. Acum dispozitivele de tip imprimantă, scaner, sistem all in-one sunt indispensabile. Selectarea aparatului potrivit poate fi o adevărată  provocare pentru părinţii care doresc să furnizeze copiilor acces la toate instrumentele care facilitează procesul educativ. În cazul şcolarilor o imprimantă cu toner, nu este chiar o soluţie potrivită, acest tip fiind mai indicat în cazul studenţilor care au necesar ridicat de print şi rapiditate de lucru. Mai potrivite pentru şcolarii sunt sistemele de tip all în one care îndeplinesc cu succes funcţiile de scanare, copiere şi imprimare.

Pentru că HP DESKJET 2130 este un dispozitiv accesibil, şi  consumabilele nu pune presiune pe bugetul familiei, ne-am propus să ne oprim atenția asupra lui.

Sisteme HP DESKJET 2130 modene și accesibile

La o primă vedere se remarcă designul modern, minimalist, ce face ca sistemul să fie  uşor de integrat indiferent de stilul de amenajare. Forma compactă este un alt atu care cu siguranță va fi apreciat. Panoul de comandă este simplu dar intuitiv,  fapt ce face ca dispozitivul să poată fi utilizat facil şi de copii mai mici, de şcoală primară.

Dacă nu ești impresionat de carcasa exterioară, cu siguranță vei fi surprins de funcții. În primul rând trebuie apreciat că HP DESKJET 2130 vine cu sistem WiFi integrat, fapt ce permite lansarea comenzilor de la distanță. Deci poți aprecia că echipamentul va fi accesibil copilului chiar dacă va fi montat în altă încăpere, astfel  nu va aglomera încăperea sau biroul prichindelului. În condițiile în care cele mai multe activități de desfășoară în aceeași încăpere, spațiul a devenit foarte valoros şi trebuie bine optimizat. Pentru că piticii să dea randament la şcoală este esențial ca încăperea de lucru să nu fie aglomerată.

Multifuncțional creat pentru a crește randamentul și plăcerea de lucru

Dacă vorbim de volum HP DESKJET 2130 este recomandat pentru un maxim de 1000 de pagini lunar, deci asigura necesarul elevilor de școală. Pe parte de calitate de copiere şi  imprimare, rezultatele sunt excelente. Atât imaginile policrome cât şi cele în alb-negru au calitate deosebită, şi furnizează conținut excepțional celor mici. Imaginile printate sunt bogate în culori vibrante, iar cei mici vor fi atraşi de cromatică bogată şi vor realiza cu mare plăcere proiectele. Avantajele imprimantei nu se opresc aici, viteza de imprimare este excepțională, de 20 de pagini pe minut pentru print alb-negru şi 16 pagini pe minut pentru conținutul color.