Binance caută creatori români pentru Binance NFT Marketplace

Platforma Binance care s-a extins recent și în România caută artiști și în România.

Binance, cea mai mare platforma de criptomonede și Web3 din lume, a anunțat săptămâna trecută că dorește să colaboreze cu artiștii din România.

Anunțul Binance menționează „Invităm toți artiștii și creatorii interesați de fenomenul NFT să ia parte și să facă primul pas în lumea NFT.”

Creatorii selectați au oportunitatea să beneficieze de câteva beneficii din partea Binance:

  • Posibilitatea de a lista lucrările dvs. NFT pe Binance NFT Marketplace și de a le promova cu Binance România.
  • Posibilitatea de a vă prezenta lucrările colecționarilor NFT.
  • Binance va percepe doar o taxă de tranzacție de 1%, iar artiștii vor primi un profit de 99% pentru prima vânzare a NFT-ului lor, precum și redevențe de 1% pentru toate tranzacțiile ulterioare.
  • Binance nu va percepe nici o taxa de „minting” (generare a NFT-urile pe platformă) pentru artiștii selectați
  • Binance va promova munca artiștilor selectați pe canalele oficiale de social media.

Sunt acceptate lucrări în următoarele formate:

Imagine: JPEG, PNG și GIF

Video: MP4, MPEG și AVI

Audio: WAV și MP3

NFT-urile înscrise trebuie să fie proprietatea/producția proprie a creatorului participant, acesta deținând toate drepturile pentru a le comercializa împreună cu Binance.

NFT-urile înscrise vor fi unice și vândute doar prin intermediul Binance.

Înscrierile se acceptă pana pe data de 31 August 2022.

Un token nefungibil (NFT) este un token cripto care reprezintă un activ unic. Acestea funcționează ca dovezi verificabile de autenticitate și proprietate într-o rețea blockchain. NFT-urile nu pot fi schimbate între ele și introduc conceptul de raritate în lumea digitală.

Primul pas către crearea unui NFT este „minting”-ul sau emisiunea. Emisiunea se referă la transformarea imaginilor, videoclipurilor, fișierelor audio și a altor fișiere digitale în active cripto pe un blockchain. Având în vedere că NFT-ul există pe blockchain, este mai greu de manipulat și modificat. Datele unice ale unui NFT facilitează verificarea autenticității și a proprietății.

Cu fiecare NFT creat, proprietarul/creatorul poate stoca, de asemenea, informații specifice în interiorul acestuia, cum ar fi semnarea operei de artă prin includerea semnăturii în metadatele unui NFT.

Piața Binance NFT reunește artiști, creatori și entuziaști cripto pe o singură platformă pentru a crea și tranzacționa NFT-uri de top. Platforma oferă 3 linii de produse:

  • Evenimente: Cumpărați NFT-uri premium și exclusive, create de artiști de renume mondial
  • Piață: Creați, cumpărați și licitați pentru NFT-uri de la creatori din întreaga lume
  • Caseta misterioasă: Aveți șansa de a câștiga NFT-uri rare într-o casetă plină de surprize

Binance l-a numit recent pe Ilie Pușcaș în funcția de Country Manager pentru operațiunile din România. Potrivit acestuia in Romania Binance se va concentra pe educarea noilor crypto adopters, ceea ce va ajuta la dezvoltarea ecosistemului românesc crypto în ansamblu.