3 tipuri de lenjerie pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină

De la lenjerie drăguță și cochetă până la piese seducătoare, aceste trei tipuri de seturi complete îți vor lumina garderoba de lenjerie intimă. 

Dorești să reaprinzi flacăra în cuplu într-o clipă sau pur și simplu vrei să îți surprinzi plăcut partenerul? Nu este o modalitate mai bună ca apariția surprinzătoare în lenjerie sexy. Vei arăta și te vei simți imediat mai senzuală. Desigur, există diferite categorii de „sexy” de luat în considerare, de la dulce și cochet la fierbinte și erotic – fiecare dintre acestea fiind potrivită pentru diferite gusturi, dispoziții și ocazii.

Așadar, dacă vrei să adaugi un pic de strălucire vieții tale, iată trei tipuri de seturi sexy pe care ar trebui să le ai în budoar.

Romantic și cochet

Începeți de aici dacă abia începi să-ți descoperi zeița interioară sau pur și simplu vrei să păstrezi lucrurile ușoare. Alege seturi lenjerie intima care sunt create din dantela fina simplă sau cu diferite modele sau broderii florale. Dacă ești deja cunoscătoare de clasicul set format din sutien și chilot, fă-ți timp și mergi la shopping în căutarea unui set complet format din trei piese cu portjartier. Iar pentru un plus de efect seducător nu uita de dresuri. Poți opta pentru culorile clasice negru sau alb sau pentru culori mai vii și pline de viață precum roșu, albastru sau galben. 

Feminină și încrezătoare

Fă un pas mai departe cu seturile de lenjerie intimă care îți subliniază curbele senzuale și feminine. 

Poți alege seturi la fel de confortabile din dantelă sau tul, însă designerii din lumea lenjeriei intime propun în ultimele colecții piese de lenjerie sexy care uimesc prin design provocator. Bretele încrucișate, materiale ușor transparente dar și inserarea de accesorii strălucitoare sunt detalii care transformă un set de lenjerie intimă într-o piesă ce va garanta o seară de plăcere.

Erotic și obraznic

Cei care doresc să depășească limitele seducției și senzualității, este timpul să exploreze lenjeria inspirată de bondage, de la sutiene și chiloți cu ample decupaje la lenjerie harness. Aceste piese de lenjerie erotica sunt modalitatea ideală de a-ți da un impuls și a experimenta dorințele fiecăruia dintre noi, iar lenjeria wetlook este un prim pas. Termenul derivă dintr-un fetiș, acela al hainelor ude și al plăcerii celui care o poartă sau privește. Du la intensitate maximă seara în doi și alege să porți un set harness și completează-l cu accesorii precum nipple covers. Nu uita de cătușe, paletă în cazul în care este obraznic sau un puf daca merită alintat. 

Acum știm sigur că te-am pus pe gânduri și deja ai început să planifici următoare evadare în doi. Nu ne rămâne decât să îți urăm un shopping plăcut!