Bucură-te de o îngrijire profesională a părului chiar la tine acasă! Comandă online de pe Profihairshop!

Îți lipsește îngrijirea și răsfățul de la salon? Părul tău deja simte lipsa tratamentelor de înfrumusețare? Alături de Profihairshop, te poți bucura de o îngrijire profesională completă în confortul propriului cămin.

A fost o vreme când puteai să beneficiezi de proprietățile incredibile ale produselor profesionale de calitate doar în saloane beauty, însă acum le poți folosi cu încredere la tine acasă, locul unde te simți cel mai în siguranță. În funcție de problemele cu care te confrunți, poți alege din mai multe game unice destinate îngrijirii complete a podoabei capilare.

Ai părul deteriorat, nedisciplinat ori subțire și fără volum? Vrei să îi menții timp îndelungat culoarea intensă? Vei găsi răspuns la toate dilemele tale în rafturile virtuale ale magazinului Profihairshop, acolo unde simți că ai aproape specialiștii părului tău.

Alege produsele care ți se potrivesc și profită de ofertele speciale pe care ți le-a pregătit echipa în această perioadă la gamele de îngrijire și colorare a părului. Grăbește-te, campania se încheie pe 16 aprilie 2020 și produsele vor fi valabile în limita stocului disponibil!

Spre exemplu, din trusa de îngrijire a părului pe timp de primăvară nu ar trebui să lipsească un șampon pentru volum și lejeritate, o mască pentru hidratare de la ALAMA și o vopsea de păr permanentă LONDA. Alege din mulțimea de nuanțe seducătoare, de la blond platinat până la negru cerneală, și bucură-te de un efect cromatic care durează. Podoaba ta capilară va arăta strălucitoare, mătăsoasă, sănătoasă, ca și cum tocmai ai plecat de la salon.

Sub îndrumarea „Cumpără confortabil #StaiAcasa“, te invităm pe Profihairshop să descoperi toate reducerile pe care ți le-am pregătit în această perioadă.

Despre Profihairshop


Brandul Profihairshop, renumit în țări precum Germania și Austria, s-a lansat în România în anul 2009 din dorința de a oferi frumusețe, eleganță și stil – excepțional reprezentate de produsele profesional pentru îngrijirea părului.


Branduri comercializate: L´Oreal Professional, Wella Professional, L´Oreal Kerastase, Londa Professional, Moroccanoil, Wella System Professional, Lakme, Joico,Maria Nila, B.Barber, Alama, Cameo, Oro Therapy, Oro del Marocco, Joc, Superplex, TIGI, O.P.I., Orly, Refectocil, Directions, Mex, Alveola, Parsa Professional, Aphrodite.

Toate produsele comercializate sunt 100% originale, verificate. Încrederea și satisfacția clienților sunt principalul nostru obiectiv.


Prin serviciile noastre personalizate, dorim să vă oferim o experiență de shopping unică, accesibilă, pentru că ne dorim să vă bucurați din plin de produsele brandurilor preferate în fiecare zi.