Cabinet de reumatologie în Iași – consultații gratuite

Beneficiați de Terapii biologice – În ultimii 30 ani tratamentele anti-reumatice au revoluționat medicina, prin utilizarea terapiilor biologice. Terapii avansate – Terapia cu Weberneedle constă în iradierea directă a articulațiilor, sângelui și țesuturilor profunde.

Vă confruntați cu o boală reumatologică sau ați manifestat simptome și nu știți unde să vă adresați? Faceți o programare online sau telefonică la Centrul de diagnostic și tratament reumatologie, la Dr. Andreea Obreja. Aici veți beneficia de un cabinet privat modern, ce oferă servicii complete de la diagnostic și până la tratament.

Deși simptomele pot fi asemănătoare, bolile reumatice sunt complexe, așadar implică obligatoriu investigații profesionale de la un specialist reumatolog. Dacă aveți simptome ce se regăsesc în lista de mai jos, vă recomandăm să efectuați o programare pentru un consult la Dr. Andreea Obreja. Simptomele cel mai des întâlnite ăn cazul afecțiunilor reumatice sunt următoarele:

  • durerea și umflarea articulațiilor de la nivelul genunchilor, coatelor, mâinilor
  • înțepenirea articulațiilor dimineața la trezire, care poate dura peste 1 oră
  • durere la nivelul articulațiilor, în special în repaus, durere care se ameliorează la mișcare
  • pielea din jurul articulațiilor este caldă, uneori roșie
  • oboseală extremă inexplicabilă, starea de rău general, febră care nu răspunde la tratamentul obișnuit

În cazul în care au apărut simptomele, este important să mergeți cât mai repede la un consult. Primele săptămâni și chiar luni de la debutul simptomelor bolilor reumatice sunt cunoscute ca „fereastră de oportunitate” și este esențial ca pacienții să beneficieze de un tratament adecvat în acea perioadă de timp pentru a evita complicațiile pe termen lung. Studiile de specialitate au arătat că tratamentul la începutul bolii – chiar și în primele 12 săptămâni pentru unii pacienți – poate preveni afectarea articulațiilor și a altor organe, poate îmbunătăți funcția pe termen lung și poate crește probabilitatea de a obține remisia bolii.

Bolile din spectrul reumatologiei pot afecta pe oricine, de la personae în vârstă, la adulți și chiar tineri. Cu toate acestea, există o serie de factori de risc ce pot faculita apariția unor astfel de afecțiuni, cum ar fi: factorii imuno-genetici, fumatul, greutatea excesivă, stresul, vârsta înaintată.

De ce puteți beneficia la cabinet reumatologie Iași – Dr. Andreea Obreja?

  • Terapii biologice – În ultimii 30 ani tratamentele anti-reumatice au revoluționat medicina, prin utilizarea terapiilor biologice.
  • Terapii avansate – Terapia cu Weberneedle constă în iradierea directă a articulațiilor, sângelui și țesuturilor profunde.
  • Fizioterapie – Recuperea medicală în reumatologie reprezintă o formă specializată de kinetoterapie dedicată tratării afecțiunilor reumatologice.
  • Tratamente afecțiuni articulare – Sunt tratamente inovatoare nechirurgicale și economice de tratare a afecțiunilor articulare.

Pe lângă toate acestea, aveți posibilitatea de a beneficia de consultații gratuite în baza biletului de trimitere. De asemenea, aveți parte și de analize, investigații și kinetoterapie, toate gratuit în baza consultului. Un medic specialist reumatolog bun, implicat și cu experiență poate face diferența și vă poate îmbunătăți substanțial starea de sănătate. Faceți alegerea potrivită fără să mai stați pe gânduri. Cu un medic profesionist și o comunicare deschisă, la finalul consultației, veți afla mai multe despre manifestările afecțiunii de care suferiți, iar medicul va deține toate informațiile de care are nevoie pentru a stabili cel mai bun plan de tratament, pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavostră.