Noua platforma de anunturi gratuite – IVU.ro

Stiai ca aproximativ jumatate dintre toti romanii utilizeaza portalurile online de anunturi pentru a vinde, a cumpara, a contracta sau a-si promova serviciile?

De pe telefonul mobil, de acasa ori de la birou, ne este mai usor sa comercializam si sa ne facem reclama, mai ales acum, in contextul pandemiei. Accesul constant la internet, acoperirea tot mai buna a retelelor telefonice, confortul marit, deschiderea pietelor sunt doar cateva din motivele pentru care tot mai multi compatrioti se folosesc de aceste noi canale de mica publicitate.

Asadar, acum este mai usor, mai placut si mai eficient decat oricand sa folosesti site-urile de mica publicitate. Poti face aproape orice – cumperi, vinzi sau tranzactionezi. Esti contactat direct de catre clienti (fara intermediari sau terte persoane) printr-o multime de canale de comunicare. Gratie solutiilor moderne de curierat, verifici pachetele, le accepti sau returnezi in siguranta. Ai suport tehnic sau ghidare pentru a avea succes, fie ca esti o persoana fizica ori reprezinti o companie. Castigi mai multi bani ori iti suplimentezi veniturile, prin anunturile online. Descoperi noi colaboratori, clienti ori parteneri.

In plus, fata de toate aceste avantaje pe termen mediu sau lung, ai o serie de facilitati ce te ajuta in etapele de postare:

  • Inregistrare fara plata – primesti un nume de utilizator, completezi date de contact si esti gata de munca! Este bine sa ai o adresa de email si un telefon mereu la indemana.
  • Publici anunturi gratuite pentru apartamente de vanzare, vanzari auto, etc..
  • Depasesti competitorii prin anunturi platite – urci in lista de afisari si castigi o mai mare expunere.
  • Vezi repede cele mai noi oferte – ca si cumparator, acest lucru te ajuta sa fii mereu in avantaj. Esti mai bine informat, vezi preturi, detalii si compari, fara nicio presiune.
  • Ai acces la produse si servicii de orice pret – de la ieftin, pana la premium.
  • Setezi zona de “cautare” geografica – mai aproape de tine sau de afacerea ta, ori in intreaga tara.
  • Te bucuri de preturi mai mici decat in magazinele clasice (online ori cu locatie fizica), iar asta te ajuta sa faci economiile dorite.
  • Descoperi repede cele mai populare cautari – vezi ce este la moda sau primesti inspiratia pentru proiectele, munca sau afacerea ta.

Ce mai astepti?

Pe site-ul de anunturi gratuite ivu este foarte usor sa adaugi ofertele de mica publicitate, din peste 100 de categorii! Ai parte de acces fara plata la o platforma noua, rapida, simpla de folosit, cu sute de anunturi ce sunt actualizate in fiecare luna. Ivu.ro este un loc in care tot mai multi oameni se opresc pentru a vinde, a cumpara, a schimba ori a tranzactiona bunuri si a-si promova serviciile profesionale.

Creeaza-ti un cont, pregateste o descriere cat de detaliata, seteaza cateva fotografii, introdu datele de contact si pretul. Apoi, alegi sectiunea in care iti doresti sa fie plasat anuntul, selectezi subcategoria si ai terminat. Pentru un plus de inspiratie, vezi cum isi fac reclama si ceilalti utilizatori care posteaza in aceleasi categorii.

Vrei rezultate mai bune si vanzari mai rapide? Foloseste pachetele de promovare platita ce te ajuta sa urci in topul listei de anunturi si sa te bucuri de o mai mare vizibilitate!