Cabinet ORL in Iasi – Dr. Adrian Avasiloaiei

Dacă ai căutat în Google cabinet ORL Iaşi ai găsit cabinetul doctorului Adrian Avasiloaiei, adică ai ajuns exact unde trebuie.

Domnul Doctor Adrian Avasiloaiei este medic ORL în Iaşi, foarte apreciat pentru serviciile oferite, în special copiilor. Cabinetul său este un cabinet privat care lucrează cu CAS-ul şi oferă pacienţilor de toate vârstele servicii profesionale şi la cele mai bune preţuri.

Unde este situat cabinet ORL Dr. Adrian Avasiloaiei

Dacă vei intra pe site-ul https://orliasi.ro/ vei afla că acest cabinet este plasat într-o zonă foarte uşor accesibilă, lângă Spitalul de copii “Sf. Maria”. Adresa exactă a acestuia este Str. Vasile Lupu, Nr. 51 A-B. Înainte, însă, se recomandă să suni pentru o programare la telefon 0748 748 085, sau să trimiţi un email la adresa office@orele22.ro – vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru confirmarea programării.

Ce servicii oferă cabinet ORL Dr. Adrian Avasiloaiei

În cadrul cabinetului poţi beneficia de servicii de specializare de cea mai bună calitate, menite să te ajute să îţi menţi sănătatea şi să rezolvi problemele ORL urgente. Serviciile pe care le asigura satisfac chiar şi cele mai mari exigenţe, remarcându-se prin profesionalism, confort şi siguranţă. Se bazează pe folosirea ultimelor cunoştinţe în domeniu şi se practică medicina modernă care presupune o relaţie specială între medic şi pacient şi practicarea unui climat si ambient cât mai plăcut şi mai adecvat comunicării eficiente şi în beneficiul pacienţilor.

Pentru ce consultaţii poţi face programare

Fibroscopie – Dacă ai nevoie de o rino-fibroscopie, cabinetul ORL al domului Dr. Adrian Avasiloaiei este exact ceea ce îţi recomandăm. Fibroscopia permite examenul foselor nazale, a laringelui şi faringelui cu ajutorul unui aparat performant. Acest examen este indicat în cazul afecţiunilor nazale şi este o metodă de investigare complexă şi eficientă. Pentru mai multe informaţii nu exita să suni.

Laringo – fibroscopie – Este o investigaţie realizată cu un endoscop flexibil care conduce lumina în interior pentru a facilita observarea detaliilor de cea mai mare fineţe de la nivelul hipofaringelui şi a laringelui. În cazul copiilor de vârste mici se recomandă anestezia generală. Pentru mai multe detalii nu ezita să suni.

Oto – videoscopia – Este o metode de investigare eficientă care oferă posibilitatea unui diagnostic adecvat pentru bolile urechii externe sau medii. Această metodă se bazează pe un sistem de vizualizare directă a timpanului şi poate surprinde perforaţii, îngroşări, polipi sau supuraţii, precum şi dimensiunea şi localizarea exactă a acestora. Desigur, dacă ai nevoie de mai multe informaţii, poţi da un telefon sau poţi trimite un email.

 

Tratamente de specialitate pentru diverse afecţiuni

În cadrul cabinetului domnului Dr. Adrian Avasiloaiei poţi beneficia de tratamente de specialitate pentru otita medie sau acută, sinuzită, adenoidită cronică, laringită acută sau cronică, rinită cronică sau acută, faringită sau amigdalită.

După punerea diagnosticului cu metode de investigare eficiente, domnul Dr. Adrian Avasiloaiei va prescrie tratamentele adecvate şi te va ţine sub observaţie până la vindecarea completă.

În ceea ce priveşte afecţiunile ORL specifice copiilor, datorită eficienţei investigaţiilor, a acurateţii diagnosticului şi a tratamentelor adecvate, serviciile oferite de cabinetul Dr. Adrian Avasiloaiei sunt printre cele mai bune.