Epilare definitiva SPL in Iasi la salon de infrumusetare Beauty Line S

Salonul Beauty Line S a luat naştere din dorinţa de a oferi femeilor un loc de înfrumuseţare şi relaxare.

Aici poţi beneficia de servicii de cea mai bună calitate pentru îmbunătăţirea aspectului exterior, dar şi de cele mai bune produse şi tehnologii.

De ce să alegi salonul Beauty Line S

Se poate spune că salonul de înfrumuseţare Beauty Line S defineşte tot ce poate fi mai rafinat şi calitativ în domeniul serviciilor de îngrijire personală. Acesta se remarca nu numai prin personalul fără egal, ci şi prin mediul confortabil şi plăcut pe care îl oferă. Beauty Line S este o oază de relaxare şi un refugiu pentru toate femeile care vor să uite de stresul cotidian şi să se simtă ca nişte zeiţe ale frumuseţii. Pentru o programare accesează site-ul https://beautylines.ro.

Epilare definitivă la Beauty Line S

În cadrul celui mai confortabil şi plăcut mediu posibil, poţi beneficia de servicii de epilare definitivă performanțe. Salonul Beauty Line S este printre puţinele saloane de înfrumuseţare din Iaşi unde clientele pot găsi cea mai eficientă metodă de epilare definitivă. Este vorba despre epilarea SPL (Square Pulse Light), cu mult mai eficientă decât epilarea IPL(Intense pulsed light).

Ce este epilarea definitivă SPL

Epilarea SPL foloseşte o tehnologie bazată pe câmpul de lumină pulsată. Principiul implică utilizarea luminii naturale cu spectru larg filtrată pentru a elimina lungimile de undă ultraviolete şi infraroşii. Această lumină intensă şi selectivă este îndreptată către melanină, pigmentul firelor de păr, fiind absorbită de aceasta. În urma absorbţiei, firul de păr se încălzeşte şi căldura este transmisă foliculului care va fi distrus. Sute de foliculi de păr sunt distruşi la fiecare pulsaţie de lumină. După una sau două săptămâni, firele de păr cad de la sine, epilarea fiind definitivă. În urma epilării SPL, majoritatea firelor de păr nu vor mai putea creşte din nou, iar dacă se va întâmpla acest lucru, firele vor fi mult mai subţiri şi mai deschise la culoare.

Beneficiile epilării SPL faţă de epilarea IPL

Specialiştii în domeniu susţin că epilarea SPL este una din inovaţiile în domeniul luminii pulsate şi vine cu numeroase avantaje faţă de epilarea IPL.

În vreme ce laserul folosit în epilarea IPL funcţionează pe o singură lungime de undă şi este adaptat doar unui singur tip de piele şi păr, epilarea SPL, datorită spectrului său larg, permite tratarea diferitelor tipuri de piele şi păr, fiind deci mai flexibilă decât epilarea cu laser.

Din cauza faputlui că este necesară tratarea fiecărui fir de păr, epilarea cu laser durează foarte mult, necesitând chiar şi câţiva ani până la finalizare. În acelaşi timp, epilarea SPL este mult mai rapidă şi eficientă, permiţând tratarea în timp scurt a unor suprafeţe foarte mari.

Epilarea definitivă SPL este mai sigură şi mult mai eficientă decât epilarea IPL.

Epilarea SPL are riscuri şi efecte adverse mult mai mici decât în cazul epilării IPL.

Numărul de şedinţe pentru epilare SPL sunt considerabil mai puţine decât cele pentru epilarea IPL.