Cadouri de bun gust pe care le poti cumpara cu maximum 700 de lei

cadouSa alegi un cadou nu este nici usor si poate fi deseori extrem de costisitor. Daca vrei sa alegi un cadou pentru cineva drag fara sa cheltui o avere, am alcatuit pentru tine o lista de cadouri cu bun gust, interesante, la preturi prietenoase, de maximum 700 de lei.

 Un ceas

Ceasul este un accesoriu ce trece orice proba a timpului si pe care foarte multe persoane il poarta zi de zi.  Poti alege ceasuri frumoase la preturi mai mult decat decente, nefiind nevoie sa cheltui sute sau chiar mii de euro pentru un astfel de accesoriu, asa cum se crede deseori. Spre exemplu, preturile la ceasurile de firma pentru barbati pornesc chiar si de la 175 de lei.

Daca iti doresti un ceas apartinand unui producator extrem de cunoscut, cum ar fi Calvin Klein, afla ca si asa te poti incadra in maximum 700 de lei. Pe https://www.shopping-mood.ro/producator-calvin-klein gasesti modele atat pentru femei, cat si pentru barbati, pornind de la 615 lei.

O super experienta

Cu un buget de 700 de lei, poti alege sa oferi in dar bilete la concerte, spectacole de dans sau teatru. In functie de preferintele persoanei care va primi cadoul, alege ceva ce crezi ca ii va placea. In medie, un bilet la teatru sau la opera se situeaza in jurul pretului de 100 RON, in timp ce un bilet la un concert de la Sala Palatului variaza in medie intre 150 si 400 de lei, in functie de locurile alese si de interpret.

Daca este vorba de o piesa de teatru cu actorul sau actorii preferati ai sarbatoritului/ei sau de un concert sustinut de artistul/a favorita, atunci cu siguranta ii vei face o mare bucurie.

O carte

O carte se incadreaza de obicei in limita de jos a bugetului de 700 de lei, dar pentru o persoana pasionata de citit, o carte bine aleasa reprezinta un super cadou. Tine cont de preferintele celui sau celei care va primi cadoul atunci cand alegi cartea. Nu uita sa o impachetezi fumos si colorat si fii sigur/a ca ii vei aduce un zambet pe buze.

Un parfum

Parfumurile sunt purtate zilnic de foarte multi barbati si de foarte multe femei. Acestea nu numai ca ii bucura pe cei din jur, te pot face mai atractiv, dar pot oferi si o stare de bine, ducandu-te cu gandul la locuri si amintiri frumoase. Cu un buget de maximum 700 de lei poti oferi in dar un parfum deosebit, in special daca ii cunosti preferintele celui sau celei care il va primi. Cu putin efort, poti chiar sa gasesti un parfum de nisa ce se incadreaza in buget.

Nu uita ca nu trebuie sa cumperi o sticla mare de parfum, este o alegere mai inspirata sa optezi pentru sticle de 30 sau 50 de ml. Stii cum se spune, “esentele tari se tin in sticlute mici”.

Un super cadou nu trebuie sa fie neaparat scump. Cel mai important este sa fie ales cu grija, in functie de personalitatea celui/celei care il va primi si sa fie oferit cu drag. Cu un buget de 700 de lei poti face cadouri frumoase si de neuitat celor dragi, fara sa fie nevoie sa cheltui o avere, ci doar sa alegi ceva de bun gust, fara sa faci rabat la calitate.