Călătorești des cu diferite mijloace de transport? Cum îți păstrezi lucrurile de valoare în siguranță?

Metropolele internaționale precum Barcelona, Roma și New York nu sunt doar un paradis pentru pasionații de călătorii- din păcate, hoții de buzunare se simt, de asemenea, deosebit de bine în orașele mari.

Când călătorești, nu numai că este recomandat să ai un rucsac antifurt pentru cele mai importante obiecte de valoare precum portofelul, aparatul foto și pașaportul, ci acesta îți liniștește și conștiința.

În acest articol vei afla mai multe despre aceste rucsacuri antifurt Urbanpak, ce îți vor permite să te bucuri de următoarea călătorie fără griji, dar vei afla și cum poți alege rucsacul perfect pentru tine.

De ce să alegi un rucsac antifurt?

Potrivit studiilor realizate, un smartphone este furat la fiecare 15 minute doar în Barcelona – în medie se primesc 100 de reclamații în fiecare zi doar în zona centrală a orașului.

Nu este doar smartphone-ul care dispare rapid din buzunar – laptopul și portofelul sunt de asemenea furate și ajungi să te uiți nedumerit în compartimentul gol al rucsacului.

Un rucsac antifurt oferă protecție eficientă împotriva hoților. Pentru a înțelege diferențele dintre un rucsac antifurt și o geantă „normală” sau un rucsac clasic cu compartiment pentru laptop, citește în continuare și vei înțelege de ce merită.

Rucsacurile antifurt au:

  • fermoare ascunse greu de deschis de hoții de buzunare
  • un sistem special antifurt sau de blocare pentru a-ți proteja obiectele de valoare
  • un material deosebit de robust, rezistent la tăiere și la furt
  • accesorii speciale, cum ar fi compartimente special căptușite pentru obiecte de valoare

La ce să fii atent când cumperi un rucsac antifurt?

Nu este ușor să alegi rucsacul antifurt potrivit din toate nenumăratele modele existente, care să îți protejeze cu adevărat articolele valoroase împotriva hoților de buzunare și, de asemenea, să îndeplinească cerințele tale individuale.

Prin urmare, în cele ce urmează, vei afla despre funcțiile și caracteristicile specifice pe care cu siguranță ar trebui să le iei în considerare înainte de a cumpăra un rucsac antifurt eficient:

  • Materialul de la exteriorul rucsacului trebuie să fie impermeabil și rezistent la tăieturi, dar, în același timp, să îți asigure obiectele de valoare împotriva vibrațiilor externe și să evite deteriorarea acestora. Nailonul și poliesterul sunt cele mai comune materiale pentru genți și rucsacuri rezistente la tăiere
  • În special în ultimii ani, în urma dezbaterii privind utilizarea abuzivă a datelor, a crescut nevoia de rucsacuri, genți sau portofele care blochează RFID( Radio Frequency Identification). Vei găsi această măsură de securitate doar în modelele mai scumpe, dar dacă vrei să te protejezi, această investiție merită cu siguranță prețul mai mare.
  • Fermoarul este unul dintre elementele de protecție esențiale ale unui rucsac antifurt. Un fermoar bun arată adesea calitatea unui articol de îmbrăcăminte sau a unui bagaj. Prin urmare, sistemul de închidere nu ar trebui să fie doar durabil și robust, ci să aibă și caracteristici de securitate necesare pentru a bloca interiorul genții.
  • Compartimentele căptușite în interior, benzile reflectorizante de siguranță și porturile de încărcare USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice prin peretele exterior al rucsacului nu sunt doar practice, ci sporesc și siguranța tuturor obiectelor tale de valoare.

În concluzie, achiziționarea unui rucsac antifurt pentru viața de zi cu zi este deosebit de utilă, căci, mai ales în locurile aglomerate, poți ajunge să rămâi fără lucruri importante din cauza hoților.