Cand vine vorba de inchirieri masini in Timisoara, recomandam MVM Rent A Car

Planuiti un concediu, o excursie, o calatorie de afaceri sau aveti nevoie de transport in cadrul unui eveniment, insa nu dispuneti de o masina? Nimic mai simplu, apelati la serviciile MVM Rent A Car Timisoara firma cu traditie care anul acesta implineste 7 ani de activitate.

Primul lucru pe care trebuie sa il verificati in momentul in care inchiriati o masina este sa vedeti daca autoturismul inchiriat are asigurare. La MVM Rent A Car Timisoara, autoturismele se pot inchiria la orice ora din zi sau noapte si au asigurari valide, care acopera orice neprevazut. Practic, MVM are grija de banii clientilor, acestia nefiind nevoiti sa mai achite o polita de asigurare suplimentara. In Romania, inclusiv in Timisoara, exista alte firme ce ofera servicii de inchirieri auto si care incearca sa le vanda clientilor astfel de asigurari facultative sau sa plateasca pentru cauciucuri de iarna. O alta regula practicata de diverse firme este plata unei sume intre 10-20 euro pentru predarea-primirea masinii in afara orelor de program sau noaptea, ceea ce nu este cazul la noi.

Urmatorul pas este sa inspectati cu atentie masina. Acest lucru este absolut necesar atunci cand este vorba de inchirieri masini pentru a nu avea surprize neplacute atunci cand returnati masina şi pentru a evita anumite cheltuieli suplimentare. Oricum nu prea este cazul pentru ca suntem mai toleranti si orientati catre client.

MVM Rent A Car Timisoara va ofera masini de calitate, care nu au probleme tehnice sau defecte ascunse, la preturi avantajoase. In oferta companiei, exista patru pachete pentru a inchiria un autoturism. De exemplu, daca vreti sa inchiriati un Fiat Linea Diesel, veti avea patru planuri tarifare. Astfel, pentru o perioada de 5 zile, tariful este de 22 de euro pe zi. Dacă perioada de inchiriere este cuprinsa intre 6 si 10 zile, tariful este de 20 de euro pe zi. A treia perioada este cea cuprinsa intre 11 si 15 zile. In acest caz, un client va plati intre 18 euro pe zi. Tariful zilnic scade atunci cand o masina e inchiriata pe o perioada mai mare de 16 zile. In acest caz, veti plati in fiecare zi 15 euro.

Daca ne raportam la calitatea si standardul autoturismelor, preturile sunt mici. De altfel, MVM este una dintre companiile ce ofera printre cele mai ieftine servicii de inchirieri auto in Timisoara. De asemenea, MVM ofera preturi promotionale in zilele de sarbatori nationale diferite manifestari cultural artistice sau festivaluri gazduite in orasul de pe Bega. Si asta nu e tot. Compania va livreaza masina fara nici un cost suplimentar la aeroport sau la centrul comercial Iulius Mall.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele care ii determina pe clienti sa aleaga MVM cea mai populara firma de inchirieri masini, atunci cand ajung in Timisoara si au nevoie de o masina de inchiriat.