Inchirieri auto la un raport calitate-pret foarte bun asigurate de VAG24

VAG24 pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice, deopotriva, modele diferite de masini, nu mai vechi de 3 ani, in scopul inchirierii. Clientii pe care compania ii are sunt oameni de afaceri romani si straini, dar si persoane fizice carorara le este necesar un automobil pentru a se deplasa in scopuri personale – vacante, de exemplu.

Avantajele serviciului de inchirieri auto VAG24 in scopuri business

Deplasarea cu masina  in orasul Cluj Napoca sau oriunde altundeva este de departe o forma de transport net superioara altor tipuri de transport – taxi, mijloace de transport in comun, tren – in ideea in care nu impune limite legate de timp si, uneori, poate fi chiar si mai ieftin de realizat. Oamenii de afaceri apeleaza la servicii de inchirieri auto frecvent, cu atat mai mult daca deplasarea implica transport cu avionul. In ideea in care stiu ca vor ateriza pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj este cu mult mai confortabil sa rezerve o masina din timp, pe care sa o preia la sosire si sa isi continue calatoria confortabil.

VAG24 este o companie deschisa nevoilor pe care oamenii de afaceri le au, avand o politica transparenta, fara taxe ascunse. Raportul calitate-pret pe care compania il propune este unul corect si, in acelasi timp, accesibil – serviciul de inchirieri auto propune preturi minime de la 18 EUR/zi, un pret corect calculat,  in care este inclusa si asigurarea RCA si taxa de drum (rovinieta). De astfel, orice persoana care doreste sa inchirieze o masina ar trebui sa aiba in vedere ca un pret suspect de mic poate sa ascunda taxe care trebuie sa fie platite la momentul preluarii masinii (de fapt, la momentul semnarii contractului de inchiriere).

Faptul ca VAG24 ofera modele diferite de masini nu poate fi decat in avantajul clientului care poate alege in functie de necesitati. Din parcul auto al companiei fac parte masini din Grupa A (mini), precum Skoda Citigo / Volkswagen Up, masini din Grupa B (economy), precum Volkswagen Polo sau Ford Fiesta, masini din Grupa C (compact), precum VW Jetta sau Skoda Rapid, masini din Grupa D (full size), precum Skoda Octavia sau VW Passat, dar si masini din Grupa E (variant), precum Skoda Octavia Automat sau Vokswagen Golf.

Toate masinile din parcul auto VAG24 sunt modele noi, nu mai vechi de 2-3 ani, foarte bine intretinute, si sunt predate intr-o stare foarte buna de functionare. Mai mult de atat, clientii pot sa opteze pentru masini care se alimenteaza cu motorina (diesel) pentru un consum mai redus, dar si pentru masini care se alimenteaza cu benzina. Nu in ultimul rand, la preluare, fara exceptie, masinile sunt predate foarte curate, atat in interior, cat si la exterior.

Atunci cand oamenii de afaceri se deplaseaza in scopul rezolvarii unor probleme ce tin de companie, primul termen care le caracterizeaza toata perioada de sedere intr-un anumit oras este “eficienta”. Fara o masina buna la dispozitie non stop, ar pierde timp pretios. Pe langa faptul ca serviciul de inchirieri auto de la VAG24 include masini a caror stare tehnica este fara repros, acestea dispun si de sisteme GPS care isi dovedesc utilitatea – cu atat mai mult daca orasul le este necunoscut persoanelor care inchiriaza.

Pentru clientii care doresc doar sa fie transferati de la aeroport la hotel sau la o alta adresa rezidentiala in cele mai bune conditii si in siguranta, pot apela la serviciul de transfer aeroport de la City Transfer.