Care e cea mai buna solutie pentru plosnite si cum te scapa de acesti paraziti?

Exista mai multe tipuri de plosnite, la fel de dezagreabile. Pe de o parte, sunt cele care patrund vara in casa si care, daca sunt zdrobite, emana un miros extrem de neplacut. Pe de alta parte, exista asa-numitele plosnite de pat sau de saltea, care prefera mai degraba racoarea si care se hranesc cu sange. Prezenta lor este una extrem de deranjanta si, daca le descoperi in casa, cu siguranta vei avea nevoie de o solutie pentru plosnite.

Cum arata acesti paraziti?

Un parazit hematofag este o insecta a carei singura sursa de hrana este reprezentata de sangele altor fiinte. In cazul de fata este vorba despre sangele omului.

Acestea au corpul mic, plat, de forma ovala. Nu au aripi functionale, adica nu pot sa zboare. Culoarea lor este bruna, cu o nuanta mai rosiatica dupa ce s-au hranit. Adica dupa ce au supt sangele tau – un gand foarte neplacut, care te face sa cauti rapid o solutie plosnite.

Puii sunt foarte mici, greu de zarit. Adultii devin vizibili cu ochiul liber, avand o lungime de 5 milimetri. Totusi, sansele de a-i vedea sunt mici, deoarece isi petrec ziua ascunsi in diferite crapaturi si fisuri ale peretilor.

Cum iti dai seama ca le ai in casa?

Daca cele mature stau toata ziua ascunse, iar puii sunt aproape insesizabili, cum iti dai seama ca ai nevoie de o solutie pentru plosnite?

Exista mai multe tipuri de urme pe care acestea le pot lasa:

cele mai dezagreabile dovezi ale prezentei plosnitelor sunt cele pe care le poti gasi pe propriul trup. Este vorba de aparitia unor pete rosii pe piele. Daca nu suferi de alergie, urticarie sau toxiinfectie alimentara si, totusi, te trezesti cu astfel de semne pe corp, e foarte posibil ca in camera ta sa existe plosnite.

o alta dovada a prezentei lor este aparitia, pe saltea sau pe lenjeria de pat, a unor pete de culoare neagra sau maro-roscat. E vorba de excrementele uscate ale insectei.

daca ai nasul mai sensibil, poti simti, in urma plosnitelor, un miros de mucegai, usor dulceag.

Daca observi vreunul din aceste semne, e cazul sa iti faci griji. Daca ai descoperit doua dintre ele, concluzia e clara: ai nevoie de o solutie pentru plosnite.

Cea mai buna solutie impotriva insectelor

Polti Cimex Eradicator este aparatul potrivit pentru a scapa, in primul rand, de acesti paraziti, dar si de gandaci si alte insecte. Eficienta este maxima, deoarece utilizeaza abur uscat si supraincalzit, caruia nu ii rezista nici adultii, nici puii si nici macar ouale. Socul termic asigura, astfel, o dezinfectare permanenta.

Aparatul prezinta si avantajul de a fi ecologic, prietenos cu natura. Nu e nevoie sa atingi insectele de care vrei sa scapi si nu folosesti nici substante chimice. Prin urmare, poate fi folosit fara probleme atat in prezenta oamenilor, cat si a animalelor de casa. In plus, prezinta avantajul de a actiona rapid.

Datorita tuturor acestor avantaje, Polti Cimex Eradicator este, de departe, cea mai buna solutie pentru plosnite.