Care sunt cele mai importante valori în procedura de administrare personal și salarizare?

Orice afacere este construită în jurul unor valori care ghidează desfășurarea activității. Când vorbim de tot procesul de administrare personal și salarizare, fiind un departament care are grijă de resursa umană cu atât mai mult punem accentul pe anumite valori, chiar dacă toate procesele sunt fluidizate în primă fază prin ajutorului unui software de recrutare și administrare personal.

De multe ori se creează o discrepanță între procesul de recrutare și ulterior modul în care se desfășoară activitatea în cadrul companiei. Dacă se utilizează un software de recrutare , cu siguranță experiența candidaților este una pozitivă. Astfel că se creează standarde ridicate care trebuie menținute și după angajare. Desigur, dacă dorești ca angajații să dea randament, să fie productivi și să aibă satisfacție.

Iată câteva valori pe care să le implementezi în procedura de administrare personal și salarizare care te vor ajuta să ai grijă de angajații tăi:

• Corectitudine

Fii sigur că toate documentele conțin date corecte. Pentru a elimina intervenția oricărui tip de eroare utilizează un software de recrutare, administrare personal și salarizare. Prin intermediul acestuia automatizezi procedurile, datele livrate sunt corecte, iar angajații vor fi mulțumiți. Și cu atât mai mult cu cât vorbim și de salarizare, în care este vital ca sumele să fie calculate corect.

• Promptitudine

Pe cât este de important ca salariile să fie calculate corect, pe atât este de util ca acestea să fie livrate la timp. Iar pentru că ne referim la tot procesul de administrare personal și salarizare, rapiditatea prin care răspunzi la solicitările angajaților va fi apreciată. Comunicarea trebuie să decurgă rapid, cererile aprobate într-un interval de timp scurt. Acest proces poate fi accelerat prin utilizarea unor soluții software de recrutare, administrare personal și salarizare care au opțiunea de employe self-service, cum ar fi cel propus de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll.

• Deschiderea către angajat

În general oamenii se simt bine când sunt apreciați. Având în vedere că locul de muncă ocupă o mare parte din timp, un mediu prietenos și un șef înțelegător cu siguranță va contribui la confortul psihic al angajatului. Astfel se va concentra mai mult spre aducerea de rezultate, deci productivitatea va fi mai crescută.

Alege să ai grijă de confortul angajaților tăi și investește în bunăstarea lor!