Care sunt modelele de Info Boards pe care le poţi alege pentru afacerea ta şi care sunt aspectele pe care le poţi personaliza?

Există multiple forme de panouri Info Boards care sunt perfecte pentru afacerea pe care o ai. Astfel, este important să poţi alege tipul de panou care se potriveşte pentru magazinul tău, pentru restaurant, clinică sau salon, ori spaţiu de prestări servicii diverse. Vei putea comanda mai multe modele de Info Boards de la Flipaunde ai o gamă largă de produse disponibile pentru business-ul tău. Iată care sunt modelele de Info Boards pe care le poi alege şi care sunt aspectele care pot să fie personalizate:

1. Alege Info Boards cu LED pentru a avea vizibilitate şi a pune în valoare informaţia pe care o oferă

Un Info Board cu LED este important pentru a putea să pui în valoare informaţia pe care o oferi clienţilor tăi. Vei putea să pui în prim plan un produs, un serviciu sau cele mai noi oferte pe care le prezinţi clienţilor existenţi sau potenţiali. Vizibilitatea este foarte bună atunci când ai parte de iluminarea cu LED. Vei atrage atenţia şi vei dărui posibilitatea de a citi totul foarte uşor, indiferent de lumina ambientală existentă.

2. Poţi cumpăra Info Boards clasic cu ramă click care să te ajute să schimbi foarte uşor imaginea pe care o afişezi

Poţi opta şi pentru un Info Board cu ramă click. Acesta este ideal pentru imaginile pe care vrei să le schimbi foarte des. Rama click se foloseşte simplu, uşor şi intuitiv. Nu are margini inestetice şi nici sisteme complicate de utilizare. Ea este poziţionată oriunde ai nevoie în interiorul sau exteriorul magazinului, ori restaurantului pe care îl deţii.

3. Poţi cumpăra Info Boards cu material textil cu două feţe, pentru a avea un look modern, perfect pentru o imagine de tip tablou

Vei putea cumpăra de la Flipa şi un panou de tip Info Boards cu material textil cu două feţe pentru un aspect modern şi foarte frumos. Vei putea pune două imagini în acelaşi timp. De asemenea, poţi opta pentru a avea aceeaşi campanie, cu acelaşi mesaj, dar va fi vizibil din două direcţii diferite. Vei avea avantajul de a cuprinde o zonă mare de interes pentru clienţii tăi.

4. Poţi alege oricând dimensiunea favorită, în funcţie de locul unde amplasezi Info Board-ul

La Flipa poţi să alegi ce dimensiune vrei pentru Info Board-uri. Vei discuta cu specialiştii firmei şi vei obţine cele mai bune rezultate pentru reclamele pe care doreşti să le faci, pentru promovarea ta şi a afacerii pe care o deţii.