Cărucioare de curățenie și mopuri profesionale pentru curățenie ca la carte

Curățenia în cadrul instituțiilor publice nu este o sarcină tocmai ușoară, însă cu produse profesionale de curățenie, munca personalului administrativ poate fi facilitată substanțial. În plus, datorită faptului că detergenții profesionali și alte soluții profesionale de curățare sunt în general concentrate, acestea permit o mare economie pe termen mediu și lung.

Cărucioarele de curățenie profesionale, un aliat în ușurarea task-urilor

Când vorbim despre suprafețe foarte mari, de camere și birouri multe, nu ar fi deloc practic să se facă multe drumuri către locul în care produsele de curățenie se află depozitate, deoarece s-ar pierde foarte mult timp si efort. De aceea, un cărucior de curățenie profesional de la IgienaPHS va reduce substanțial drumurile inutile, permițând îngrijitorilor să aibă totul la îndemână. Un cărucior de curățenie profesional complet conține găleată pentru mop compartimentată (o parte cu apă curată și alta pentru colectarea apei murdare), diverse tăvițe pentru soluțiile de curățat, pentru detergenți și dezinfectanți profesionali, suport pentru mop, mătură și făraș, suport pentru sacul de gunoi și nu numai. Având de obicei un cadru robust și roți ce permit o manevrare ușoară, cărucioarele de curățenie profesionale vor putea fi plimbate cu ușurință pe holurile lungi ale instituțiilor dar și în zone cu acces mai dificil.

Mopuri profesionale, mături și fărașe pentru podele curate ca lacrima

Este lesne de înțeles că în instituțiile publice sau spațiile de birouri traficul este unul ridicat, iar podelele sunt primele care au de suferit. Pentru a arăta impecabil, curățarea acestora trebuie să se facă zilnic, cu produse potrivite precum mopuri profesionale, detergenți profesionali pentru podele, mături și fărașe rezistente, raclete speciale pentru pardoseală.

Pentru podele dure, primul pas este măturarea eficientă și colectarea murdăriei într-un făraș rabatabil, ce nu permite împrăștierea mizeriei. Atât mătura cât și fărașul este bine să fie prevăzute cu cozi lungi pentru a asigura o poziție comodă în timpul măturatului. Un făraș prevăzut cu lamelă permite un bun transfer al murdăriei de pe podea în el, iar o mătură cu peri flexibili asigură o curățare ușoară și eficientă.

După ce podeaua a fost măturată, se poate trece la următoarea etapă și anume spălarea acesteia cu un mop profesional. Pentru a putea face o selecție corectă a unui mop care să vi se potrivească cel mai bine, puteți consulta gama de produse oferite de IgienaPHS. De la mopuri plate, până la cele cu franjuri, din microfibra, suporturi din plastic sau metal, mături și fărașe compania prezintă cele mai bune opțiuni de pe piață, adresându-se unei spectru larg de utilizări.

Pentru zone publice, mopurile plate sunt cele mai recomandate deoarece acestea au o mare putere de absorbție fără să împrăștie murdăria. Asociat cu un cărucior profesional prevăzut cu două recipiente separate pentru apă curată și pentru colectarea apei murdare și utilizat împreună cu un detergent profesional concentrat pentru podele dure, cu siguranță podelele vor arăta ca noi.

Nu uitați ca de fiecare dată când curățați podelele să așezați într-un loc vizibil un semnalizator pentru podeaua umedă pentru a preveni accidentările.

Dacă vă doriți dotarea corespunzătoare a personalului administrativ pentru creșterea eficienței și scăderea costurilor, consultanții specializați în produse profesionale de curățenie, mașini și echipamente pentru curățenie de la IgienaPHS vă stau la dispoziție cu pachete personalizate.