Casa noua? Cum te muti fara stres?

Achizitia unei noi locuinte inseamna, de cele mai multe ori, o evolutie. Totusi, inainte de avantajele aduse de un spatiu mai mare, mai luminos sau intr-o zona mai buna, exista cateva zile de stres generate de mutare.

Cu siguranta exista numeroase obiecte fragile ce trebuie sa fie transportate dintr-un loc in altul si de asemenea, exista mobilier. Transportul mobilei este cel mai dificil pas dintr-o mutare si daca nu este realizat cu atentie poate sa duca la probleme:

  • Uzura pieselor de mobilier;
  • Dureri de spate;
  • Costuri foarte mari.

Cum poate sa fie eliminat stresul dintr-o mutare?

Cea mai buna varianta este prin angajarea unei firme de transport mobilier, care sa preia aproape toata responsabilitatea mutarii. Conform celor de la transport-mobila.ro, firmele care se ocupa de transport mobila sunt din ce in ce mai bine echipate si reusesc sa echilibreze extrem de bine costurile si serviciile pe care le ofera. Tocmai de aceea, s-ar putea sa se constate ca pretul platit pentru o firma care duce la bun sfarsit procesul de mutare, incepand cu planificarea, continuand cu ambalarea si terminand cu mutarea, este mai mic decat pretul platit pentru o mutare in regim propriu, in care se cauta o masina, se cara piesele de mobilier si se platesc niste prieteni in bere si mancare.

Care sunt cele mai atractive servicii ale unei firme de transport mobilier?

Printre serviciile cu adevarat atractive se numara urmatoarele:

  1. Faptul ca o astfel de firma poate sa ofere garantie pentru produsele pe care le transporta, in asa fel incat sa nu existe niciun fel de pierderi pe drum. Cei care aleg sa isi transporte singuri mobila, daca o zgarie sau o scapa pe jos o pot declara bun pierdut. In cazul in care se apeleaza la o firma de transport, o astfel de pierdere este recompensata financiar.
  2. Faptul ca multe firme ofera posibilitatea de depozitare. De multe ori, mutarea dintr-o casa in alta nu se poate face instant, fiind nevoie de un spatiu de depozitare intermediar. Exista firme de transport care pot oferi acest spatiu contra cost, ceea ce poate sa creasca foarte mult eficienta mutarii.
  3. Faptul ca ofera servicii de dezasamblare si asamblare a pieselor de mobilier. Nu in ultimul rand, firmele de transport mobila care au experienta pot sa ofere asamblarea si dezasamblarea pieselor de mobilier. Acest lucru elimina o buna parte din efortul transportului si micsoreaza riscurile de accidente.
  4. Faptul ca pot face un plan eficient si au la dispozitie o multime de elemente de protectie pentru piesele fragile. Atunci cand transportul se face cu profesionisti, toate piesele, inclusiv cele foarte fragile ajung sa fie bine protejate, ceea ce minimizeaza riscurile de pierderi.

Mutarea poate sa fie, asadar, foarte usor de dus la bun sfarsit, fara a implica stres si dureri de spate. Pentru asta insa, este nevoie de ajutorul unor profesionisti, motiv pentru care este bine ca inainte de orice proces de mutare sa se caute cea mai buna firma care se ocupa de astfel de servicii.