Tranzacții ultra rapide și un nou look al platformei LDV Bank Crypto Exchange

Doar 15 – 30 de secunde, adică mai puțin de jumătate de minut, atât durează efectuarea unui schimb pe noua platformă LDV Bank Crypto Exchange, adică transformarea euro în criptomonede sau invers. Acest exchange de criptomonede ce funcționează precum o casă de schimb valutar (față de cursurile afișate, nu se aplică alte comisioane) oferă lichiditate non stop, cu garanția că ordinele plasate sunt onorate rapid 100%. Facilitatea este posibilă în urma semnării de convenții cu mai mulți market-makers internaționali.

„Pentru schimburile efectuate, la prețul afișat nu se adaugă niciun comision de schimb. Datorită partenerilor noștri internaționali, în cel puțin 90-95% din cazuri, prețul LDV Bank este de departe cel mai bun preț de pe piața din România și comparabil cu piețele importante externe”, explică Marius Morra, CEO LDV Bank, companie ce are ambiția declarată de a deveni în următorii 5 ani o bancă hibridă crypto-fiat complet reglementată.

Rapiditate maximă este posibilă și pentru depunerile și retragerile de Fiat. A fost ales un partener bancar crypto-friendly, o bancă din Lituania cunoscută deja de mulți useri din România, o bancă complet automatizată – este vorba despre Mistertango. Clienții care folosesc conturi Revolut se pot bucura de posibilitatea de a realiza transferuri (spre și din platforma LDV Bank) în doar 15 – 30 de minute!

Echipa LDV Bank oferă suport complet pentru clienții noi și existenți. Conturile noi sunt validate KYC în maximum două ore în intervalul orar 9 – 21. Relația cu clienții este foarte importantă, nu sunt folosite sisteme de chat automate, ci se preferă interacțiunea directă, pentru rezolvarea oricăror probleme în timp cât mai scurt.

„Suntem prima platformă de crypto din România și una dintre puținele din Europa care își recompensează userii pentru promovare. Am creat un program de recompense pentru a le mulțumi clienților noștri pentru că ne-au recomandat. Tot ce trebuie să facă este să invite alți utilizatori de criptomonede să se înregistreze prin link-ul personalizat de recomandare. Orice utilizator validat poate genera propriul link personalizat, disponibil în engleză și în română. Din profiturile înregistrate pe link plătim un comision de 25%”, mai spune Marius Morra.

Platforma LDV Bank a automatizat aceste tranzacții între euro și BTC / ETH, observând apetitul utilizatorilor români spre aceste două criptomonede. Interfața intuitivă și simplă, site-ul full responsive și securitatea avansată pentru date fac din platforma LDV Bank o alegere excelentă pentru orice utilizator. Look-ul nou al platformei are avantaje nu doar estetice, ci clar funcționale, astfel încât toate operațiunile să fie realizate simplu și eficient, în beneficiul clienților. Securitatea întregește paleta de avantaje, căci vorbim despre autentificare prin 2 factori, hosting bazat pe cloud enterprise-grade, accesul SSL garantat printr-un certificat cu validare extinsă semnat DigiCert Inc și multe alte detalii esențiale pentru trading de succes.

În dezvoltarea platformei am avut în centrul atenției experiența utilizatorului pe site, de la prima vizită la prima depunere de crypto sau fiat și ulterior până la retragerea cu succes a fondurilor proaspăt schimbate. Site-ul este optimizat atât pentru experiența de pe un ecran mare de desktop sau laptop, cât și pentru omul de afaceri de azi care își face toate operațiunile de pe smartphone. Avem în dezvoltare mai multe idei interesante, și vom lansa câte ceva nou în fiecare lună” spune CTO-ul LDV Bank, Sabin Simionescu.