Câștig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 lei

Un parior NetBet Sport a plasat, cum a relatat el însuși, «biletul vieții »

Duminică, 28 iunie, pe NetBet Sport, Ovidiu Daniel Istrate, a câștigat cea mai mare cotă din istoria platformei noastre de pariuri. Fantasticul bilet câștigător a avut cotă 3246! Cu 159,80 lei, sau 33€, norocosul parior a dat lovitura vieții și a prins o cotă de 3246,51, încasând peste 750.000 de lei!

Suma include și un supliment de 45% provenit din pariul Acumulator, o funcție exclusivă NetBet prin care biletele cu multe evenimente sunt răsplătite pe măsură.

Orice parior a plasat cel puțin o dată un bilet cu multe meciuri. Este cea mai jucată schemă la pariuri și este simplu de înțeles de ce: o miză mică, poate să aducă un câștig impresionant.

Desigur, cele mai multe asemenea bilete sunt pierdute, tocmai datorită numărului mare de selecții. Dar nu tot timpul se întâmplă astfel. Din când în când, norocul zâmbește pentru câte un îndrăzneț, cum a zâmbit și pentru Ovidiu Daniel Istrate.

Interviul cu norocosul câștigător și toate detaliile despre selecțiile plasate pe biletul cu cota 3246 pot fi citite pe blogul NetBet: https://www.netbet.ro/blog/2020/07/01/fantasticul-bilet-castigator-la-cota-3246-il-numesc-biletul-vietii-mele/

De la intrarea pe piața locală, NetBet a devenit punct de referință atât pentru pariorii online, cât și pentru jucătorii de sloturi, poker și jocuri de casino live.

Pentru a oferi servicii de calitate, NetBet utilizează tehnologii și platforme furnizate de unii dintre cei mai mari dezvoltatori din domeniu. Acordă bonusuri atractive, are o ofertă sportivă bogată, o platformă de pariuri live de calitate și caracteristici unice precum pariul acumulator, cash-out-ul parțial, pariul Pronobet și multe altele.  De asemenea, NetBet este în acest moment singura platformă care, deși nu are locații proprii, oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri din locații fizice, iar lista de avantaje oferite de NetBet România poate continua, așa cum orice jucător al acestui site știe deja.