Cât costă serviciile de curățenie în 2021. Prețuri și oferte speciale de la Conex Clean

Conex Clean oferă soluții inovatoare în domeniul serviciilor de curățenie și DDD bazate pe cele mai moderne tehnologii din industrie. De-a lungul celor 9 ani de experiență, echipa Conex Clean a efectuat curățeni la standarde ridicate de performanță și calitate.

Conex Clean a câștigat încrederea și respectul partenerilor din București și Ilfov prin promptitudinea și corectitudinea în relațiile de afaceri, prin menținerea în permanență a standardele de calitate ale serviciilor prestate. Datorită acestor valori, Conex Clean este un partener la care puteți apela cu încredere.

Începând cu luna mai 2021, Conex Clean vine cu o nouă gamă de preturi pentru serviciile de curatenie:

Super oferta anului 2021: 50% reducere pentru curățenie parcări subterane, curățenie pardoseli hale industriale, depozite etc. Pețuri începând de la 0.5 lei/mp;

Prețul include măturarea și spălarea suprafețelor prin utilizarea unor mașini automate de spălat și aspirat pardoseli dure.

Curățenie scări de bloc (femeie de serviciu la locație):

Clădiri sub 6 niveluri

2 intervenții/săptămână – Tarife incepând de la: 520 lei + TVA/lună

3 intervenții/săptămână – Tarife incepând de la: 640 lei + TVA/lună

Clădiri peste 6 niveluri, inclusiv

5 intervenții /săptămână – Tarife incepând de la: 850 lei + TVA/lună

Blocuri de garsoniere

5 intervenții /săptămână – Tarife incepând de la: 1600 lei + TVA/lună

Pe toata perioada contractului de curățenie, asociația beneficiază de un discount de 50% la serviciile de DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE și DERATIZARE ori de câte ori le solicită.

Prețuri intervenții DDD pentru asociații de proprietari:

DEZINSECȚIE: 210 lei + TVA / Scară de Bloc / Intervenție

DERATIZARE: 210 lei + TVA / Scară de Bloc / Intervenție

DEZINFECȚIE: 280 lei + TVA / Scară de Bloc / Intervenție

Pentru dezinsecție sunt necesare două intervenții la interval de 14-21 zile pentru eradicarea totală a dăunătorilor. Garanție 60 de zile!

Curățenie generală la domiciliu: începând de la 349 lei;

Serviciile includ: aspirarea covoarelor și parchetului, ștergerea prafului, dezinfectarea bucătăriei și băilor, ștergerea mobilierului, a geamurilor etc;

Curățenie după constructor la domiciliu: începând de la 399 lei;

Serviciile includ: aspirarea și spălarea pardoselilor, aspirarea pereților, îndepărtarea petelor de var și a etichetelor etc;

La aceste prețuri se pot face reduceri suplimentare în funcție de dimensiunea intervenției.

Pentru o ofertă de preț personalizată pentru curățenie scări de bloc, curățenie birouri și curățare mochete vă rugăm să ne contactați.

Pentru mai multe detalii despre prețurile și serviciile Conex Clean, ne puteți contacta la contact@conexclean.ro, la numerele de telefon 021.780.00.80; 0772.029.406; 0751.127.227 sau vizitând site-ul nostru conexclean.ro