Cauți cele mai elegante și rafinate parfumuri orientale? Iată ce ar trebui să știi despre ele!

În trecut, francezii erau printre singurii despre care se credea că pot crea parfumuri sofisticate, perfecte, pe care fiecare femeie dorea să le aibă pe măsuța de toaletă și să le folosească în anumite momente sau ocazii speciale. Dar, la urma urmei, oriunde creșteau flori, ierburi și copaci, oamenii creau parfumuri care le permiteau să miroase mai bine și să ispitească simțurile celor din jur.

O dată cu posibilitatea de a călători mai ușor și de ajunge în diferite locuri ale lumii, a existat posibilitatea de a cunoaște noi arome, noi tehnici de prelucrare și astfel, marile branduri de parfumuri recunoscute până nu demult a fi favorite au încetat să mai fie subiectul unei mari dorințe de a le avea. Iar democratizarea luxului a făcut ca acestea să fie ușor disponibile tuturor.

Parfumurile rafinate și elegante au devenit obișnuite și tot mai mulți oameni doresc să iese în evidență din mulțime cu ajutorul unui parfum. Au existat, de asemenea, noi nevoi și interese în parfumurile de nișă, molecule și compoziții neobișnuite. În această tendință și-au găsit locul și parfumurile orientale, care au devenit dezirabile și foarte căutate. Și nu este vorba doar despre uleiurile simple dintr-o piață arabă, sufocante și copleșitoare cu o aromă exotică, ci și despre compoziții cu adevărat rafinate și elegante care sunt create în fabricile tradiționale.

Parfumurile orientale – rafinament și eleganță

Parfumurile orientale sunt o categorie de parfumuri complet separată de restul și sunt imediat recunoscute de cineva care le-a folosit. Se poate spune că se află în prima ligă a aromelor elegante, atractive și senzuale. Fiecare femeie care și-a aplicat pe corp un parfum damă , știe că nu va mai putea renunța niciodată la aceste arome rafinate.

Secretul lor constă în principal în uleiurile naturale care ies la iveală într-un mod total diferit pe pielea fiecărei femei sau bărbat. Două persoane care folosesc același parfum se pot aștepta la efecte și senzații diferite. O dată cu trecerea timpului, aceste arome orientale capătă putere, iar datorită naturaleței lor, rezistă ore întregi și chiar zile pe piele.

Un alt motiv pentru care parfumurile orientale sunt atât de distinctive este oud, un ulei rășinos de lemn de agar-agar care crește în Asia. O substanță unică, intensă și complexă, cu un miros dificil, spontan. Cu toate acestea, constituie o bază unică pentru parfumuri și permite altor ingrediente să se dezvolte într-un mod unic, scoțând în evidență toată profunzimea din ele.

Trebuie să îți dai seama că opinia populară despre puterea de sufocare a parfumurilor arabe are prea puțin de a face cu parfumurile bune din alte părți ale lumii. Mai degrabă, se poate spune că acestea sunt compoziții bogate și originale.

Ce arome sunt specifice parfumurilor orientale elegante?

Aceste parfumuri orientale se caracterizează prin uleiuri fructate, lemnoase și flori amestecate cu chihlimbar sau mosc și note lemnoase. Datorită proporțiilor adecvate, ele creează compoziții aerisite, dar în nici un caz trecătoare.

O trăsătură caracteristică parfumurilor orientale este și baza pe care sunt compuse. Deoarece alcoolul este interzis în țările arabe, acesta trebuie creat în alte moduri. Folosind un parfum oriental, vei pulveriza pe corp doar uleiuri naturale, căci doar hainele pot fi parfumate cu arome parfumate pe bază de alcool. Cu toate acestea, această diviziune este motivul pentru care parfumurile arabe funcționează diferit față de parfumurile europene.

Uleiul parfumat aplicat pe piele durează invariabil câteva ore. Nu se evaporă ca și compozițiile sintetice și chiar se dezvoltă constant, atingând punctul culminant după două sau trei ore, sub influența temperaturii și a pH-ului individual. Și astfel se creează parfumul suprem.

Parfumurile orientale sunt considerate cele mai senzuale și erotice parfumuri din lume, rafinate și elegante. Iar Zafaran este locul unde parfumurile disponibile sunt ridicate la rang de artă. Este un loc unde parfumurile și aromele prezente captivează pe oricine prin starea lor senzuală, eleganța și prezentarea rafinată a acelor mai cunoscute arome și parfumuri aduse la viață pe tărâmul oriental plin de mister.