Cauți o basculantă pentru firma ta? Iată de unde ar trebui să o cumperi

Din cauza faptului că în ultimii ani se construiește tot mai mult în România, direct proporțional cu creșterea economică, companiile care activează în domeniul construcțiilor au început să investească în utilaje. E logic, dacă vrei să faci față pe o piață precum cea din România, trebuie să investești și să fii competitiv. În ce s-a investit cel mai mult în ultimii ani? Sunt cifre record pentru excavatoare și basculante, celebrul tandem al firmelor de construcții de care acestea au depins și vor depinde întotdeauna. Se înmatriculează foarte multe basculante atât noi, dar mai ales second hand. Se pare că ale noastre firme de construcții merg mai mult pe second hand-uri, întrucât au niște costuri mult mai aproape de puterea de cumpărare a țării. Nu oricine își permite să cumpere basculante noi cu 100.000 de euro bucata. Astfel, basculantele second hand care pot fi achiziționate cu sume cuprinse între 20 și 50.000 de euro, chiar dacă sunt mai vechi și mai uzate, sunt o variantă mult mai plauzibilă.

De unde poți cumpăra o basculantă second hand de calitate pentru firma ta de construcții

Atunci când dorești să achiziționezi o basculantă second hand ai de fapt trei variante. Fiecare cu plusuri și cu minusuri, însă dintre toate doar una pare potrivită pentru antreprenorii care doresc un business serios. Prima variantă: să mergi să cumperi din străinătate în speranța că ai noroc și nimerești ceva bun. A doua variantă, presupune achiziția din România de la companii care-și reînnoiesc flota, însă din păcate în acest caz nu poți să te aștepți la altceva în afară de un preț mic și multă uzură. Cea de-a treia variantă, cea mai aproape de normalitate se leagă de colaborarea cu un dealer de camioane second hand, de ex. Cefin Trucks.

3 motive să cumperi o basculantă second hand

Basculantele se află într-o stare perfectă de funcționare. Nu trebuie să le bagi în service după ce le cumperi doar ca să le pui la punct din punct de vedere tehnic. Cei de la Cefin Trucks se ocupă de acest lucru înainte să le scoată la vânzare ceea ce le oferă un plus de seriozitate. Orice antreprenor dorește utilaje pe care să le pună imediat la muncă, nu să le țină la garaj mai întâi.

Diversitatea este la ea acasă, există basculante pentru toate buzunarele. Prețurile basculantelor second hand comercializate de Cefin Trucks pornesc de la 15-20 de mii de euro pentru modelele vechi și urcă până la 60-70 de mii pentru modelele mai noi. Indiferent de model, aceste camioane sunt în perfectă stare de funcționare, asupra celor mai vechi vârsta își spune cuvântul doar din punct de vedere al aspectului fizic. Sunt totuși niște utilaje de șantier.

Ai încrederea că faci o afacere bună. Cea mai mare frică a antreprenorilor români este frica de țeapă. E mult mai ok să apelezi la dealeri care și-au făcut un nume în România pentru a cumpăra basculante second hand decât să riști cu fel de fel de străini sau de persoane dubioase.