Ce accesorii sa alegi pentru unitatea ta de cazare?

Când intrăm într-un hotel sau într-o anumită unitate de cazare, turiștii acordă o atenție deosebită băii. Ne uităm să vedem cum arătă dușul și alte articole sanitare, designul și, desigur, ne uităm la multe alte accesorii hoteliere specifice băii, precum prosoape, halate, papuci si cosmetice calitative. Printre acestea, prosoapele de baie trebuie să fie cea mai înalta imagine a igienei hoteliere, așa că trebuie să aibă întotdeauna o imagine curată.

Dacă turiștii și oaspeții unității de cazare văd că hotelul este curat și igienizat, chiar și în ceea ce privește prosoapele din baie, atunci cu siguranță vor aprecia hotelul dvs. Din acest motiv, așadar, atenția la aceste detalii face adesea diferența în alegerea locului în care turiștii poposesc. De altfel, trebuie avut în vedere că aceste prosoape hotel vor fi testate inclusiv de clienți foarte pretențioși, care nu sunt ușor de mulțumit.

Prosoapele de baie sunt importante când ai propriul hotel sau propria pensiune. Nu numai că ofera un confort crescut clientilor, dar contribuie direct la aspectul și senzația băilor pe care le oferiți acestora.

Ce caracteristici trebuie să aibă prosoapele de hotel?

Lenjeria de baie și camera unui hotel trebuie să aibă caracteristici bine definite. Trebuie să fie lenjerie frumoasă, elegantă și de bună calitate. Aici intră în discuție inclusiv halate hotel. În cazul prosoapelor de hotel de lux, acestea trebuie să fie neapărat moi și funcționale. Dacă te întrebi cum să alegi prosoapele ideale pentru hotelul tău, trebuie mai întâi să înțelegi ce fel de hotel ai. De asemenea, trebuie să înțelegi ce stil dorești să oferi hotelului.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl poți face este să testezi prosoapele pentru a le simți textura. Cu siguranță este și util să verifici dacă materialul este foarte moale și catifelat la atingere. Dacă în schimb cumpărăm prosoape online, nu putem face acest lucru, iar din acest motiv ar fi mai bine să cumperi prosoape de la magazine de încredere, precum sanito.ro. Astăzi, pe piață găsim prosoape de bumbac excelente la toate prețurile, precum și în diverse culori și în toate greutățile diferite. Nu uita să verifici măsurătorile, care sunt adesea subestimate.

Pe scurt, este esențial să facem o alegere bună pentru a fi siguri că nu riscăm să facem o achiziție greșită pe care uneori putem chiar să regretăm.

Sfaturi despre materiale, greutate și seturi

Dacă cumperi prosoape pentru un hotel, asigură-te că vei cumpăra un produs care să reziste în timp. Trebuie să aibă cusături întărite, trebuie să fie foarte rezistent chiar și la spălările frecvente, inclusiv la cele industriale în spălătorie. Alege să cumperi prosoape din bumbac pur, deoarece acesta este cel mai absorbant material de pe piață astăzi.

Greutatea este, de asemenea, un aspect important de luat în considerare pentru a te orienta mai bine în achiziția de prosoape. Prin urmare, este mai bine să alegi prosoape care au o greutate de cel puțin 450gr/mp. Acestea sunt de fapt prosoape de bună calitate, care oferă o capacitate excelentă de uscare. În plus, este mai bine să cumperi prosoape cu un fir dublu răsucit care îți permite o capacitatea de absorbție mai mare, dar are și o moliciune mult mai mare.

Nu uita: dacă deții un hotel sau o pensiune, este mai bine să cumperi setul de prosoape care este format dintr-un prosop de duș, un prosop de față și un prosop de mâna. Mai bine să optezi pentru un set identic de prosoape, cu prosoape care au aceeași greutate. Opțional, poți completă setul de prosoape cu halate de baie și covorașe de duș.

Culoarea și spălatul

Culoarea trebuie să joace și ea rolul ei. Mai bine să optezi pentru prosoape albe, deoarece acestea nu își pierd culoarea și pot fi întotdeauna albite și spălate chiar și la temperaturi ridicate. În acest fel, igienă maximă poate fi garantată și poți fi sigur că le vei păstra mereu curate. Alege un prosop rezistent în timp, dar mai presus de toate care să se potrivească cu stilul și designul băilor din hotel.