Cum să alegi în mod corect încălțămintea pentru copilul tău de pe internet . Top 3 sfaturi de care să ții cont

Poate că de multe te-ai găsit în situația în care să te plimbi cu copilul tău prin magazine cu gândul de a îi cumpăra încălțăminte, însă știm cu toții că este un proces lung și fără reușite de multe ori. În ultimii ani, noile generații de copii au început să fie mult mai pretențioși și să își dorească anumiți adidași, cu care mulți părinți nu sunt de acord. Totuși, dacă te-ai săturat să te plimbi prin toate magazinele din mall, dar trebuie să achiziționezi încălțări noi, cea mai simplă metodă este să apelezi la serviciile online de shopping. Însă, pentru a face acest lucru, trebuie să ții cont de câteva lucruri simple pe care le vei găsi în acest articol.

Iată 3 sfaturi de care să ții cont când faci comenzi online pentru cei mici

 

1. Asigură-te că alegi mărimea corectă

 

Deși poate părea un sfat care este logic, mulți dintre noi ne bazăm pe faptul că deja știm mărimile copiilor noștri și alegem fără să verificăm. Totuși, mărimile diferă de multe ori în funcție de firma de la care decizi să achiziționezi. Astfel, pentru a nu a da greș, măsoară piciorul copilului tău pentru a vedea câți centimetri are în lungime. După aceea, totul va fi simplu, pe majoritatea site-urilor de pe care poți achiziționa adidași sunt trecute dimensiunile fiecărei mărimi. Așadar, încearcă să nu sari peste acest pas, pentru că altfel va trebui să îți bați capul cu procesul de retur. Iar dacă nu știi de unde poți cumpăra, pe site-ul celor de la Kalapod.net există pantofi sport pentru copii pentru fiecare mărime. Aici vei putea vedea exact mărimile și câți centimetri are fiecare. De asemenea, sunt multe modele și pentru fiecare buget.

 

2. Să fie dintr-un material bun 

 

Fie că vrei să îi iei copilului tău adidași de ieșit afară la joacă, fie că alegi ceva special pentru școală, trebuie să știi că materialul pe care îl are încălțămintea trebuie să fie unul bun. De ce? Chiar dacă pot costa mai mult, este important ca materialul să fie unul care să lase pielea să respire, să nu irite și să se simtă bine atunci când este atins. De asemenea, trebuie să fie rezistenți, să nu se deterioreze după câteva purtări pe afară, să aibă o talpă fermă și închidere cu șiret. Așadar, când te afli pe un site, citește descrierea produsului pe care vrei să îl alegi, ca să știi exact cu ce îți vei încălța copilul.

 

3. Citește recenziile

 

De multe ori, adăugăm produse în coșurile virtuale fără a mai sta să citim recenziile din simplu fapt că nu dorim să mai pierdem vremea. Totuși, acesta este un mod foarte bun de a îți da seama ce urmează să cumperi. Vezi ce zic alți consumatori despre produsul pe care și tu vrei îl achiziționezi, iar dacă nu există o secțiune de acest gen pe site-ul pe care ai intrat, alege să cauți unul în care se oferă. Secțiunea de recenzii poate fi un atu pentru serviciile online de shopping.

În concluzie, să cumperi încălțăminte printr-un serviciu online poate fi mai simplu decât să mergi în 10 magazine. Data viitoare când comanzi, ține cont de aceste sfaturi și nu vei da greș.

Sursă foto: Unspalsh.com