Ce ar trebui sa stii despre manichiura cu gel UV?

Nu exista o modalitate mai buna pentru a te simti eleganta si feminina, decat alegerea unei manichiuri cu gel deosebite. Daca se mai adauga putina arta, cateva strasuri si o nuanta in tendintele actuale, atunci cu siguranta increderea in tine si buna dispozitia iti vor fi alaturi zi, dupa zi, dupa zi. Pentru ca, spre deosebire de acele lucruri care dureaza o zi sau putin mai mult, o manichiura cu Gel UV Rosalind poate dura pana la patru- cinci saptamani.

Iar daca te intrebi cum este posibil acest lucru, tinand cont de faptul ca atunci cand folosesti o oja obisnuita, nu trec nici trei zile pana cand manichiura sa fie distrusa, trebuie sa stii ca datorita formulei de uscare rapida si compozitiei gelului de unghii, te vei putea bucura de unghii frumoase o perioada mare de timp.

Daca inca nu ai incercat acest tip de manichiura cu gel UV, in cele ce urmeaza vei afla toate informatiile necesare, care te vor convinge ca asta este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci pentru unghiile tale.

Ce este manichiura cu gel UV?

Manichiura cu gel necesita, pentru a putea fi realizata, aplicarea unor straturi de gel ce necesita o lumina UV sau led pentru a se usca, astfel incat sa se transforme intr-un plastic dur. Utilizarea unui astfel de gel va ajuta la crearea unei manichiuri durabile si rezistente, caci gelul este transformat intr-un plastic dur ce adereaza perfect pe unghie.

Si, in timp ce o oja obisnuita poate sari de pe unghie in doua- trei zile, gelul va arata impecabil pentru saptamani intregi.

Si bineinteles ca tuturor ne apare in minte intrebarea daca se merita sa optezi pentru o manichiura cu gel, caci poate fi destul de plictisitor sa porti aceeasi manichura saptamani intregi, trebuie sa mentionez ca raspunsul este da. Iar acesta devine mult mai clar, mai atunci cand te afli in situatia de a pleca intr-o calatorie ce dureaza o perioada mai mare de timp si iti doresti sa arati impecabil zi de zi.

Este daunatoare manichiura cu gel UV pentru unghii?

Raspunsul este nu, gelul UV nu este daunator pentru unghii, insa este necesar ca acesta sa fie aplicat intr-un mod profesional si in totala cunostinta de cauza. Astfel, daca nu exista nici un fel de pregatire, daca nu este aplicat corect sau daca este indepartat gresit, el poate deveni daunator unghiilor.

Ideea ca acest tip de manichiura cu gel UV este daunatoare unghiilor, se datoreaza in mare parte datoritaita faptului ca acest gel este mai dificil de indepartat.

Exista de asemenea mitul conform caruia gelul UV nu va mai permite unghiilor adevarate sa respira, acesta atasandu-se complet de ele, insa, ar trebui cunoscut inca de la inceput faptul ca unghiile nu respira, ele fiind ’moarte’ inca de la inceput.

Cum se indeparteaza in sigranta gelul UV de pe unghii?

Cuticulele si patul unghiei sunt importante, caci acestea sunt formate din tesut viu, de aceea trebuie sa existe o atentie deosebita in timpul procesului de aplicare si indepartare a gelului UV.

Daca se doreste indepartarea manichiurii cu gel, nu trebuie smulse unghiile false formate din gel, acest lucru fiind usor de realizat intr-un salon de infrumusetare.

Mai mult decat atat, daca se doreste, gelul poate fi indepartat si acasa, cu ajutorul acetoniei, a foliei de aluminiu si a dischetelor demachiante.