Trei motive sa alegi scaune de plastic pentru copii, in sala de gradinita

Anii de gradinita sunt importanti, atat pentru copii, cat si pentru parintii lor. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca mediul de invatare este unul cat mai plin de viata, sigur si intuitiv pentru cei mici. Aici intervine mobilierul pentru gradinita, care trebuie sa-i convinga pe micuti sa-si dezvolte imaginatia.

Recomandarea Furnissa sunt scaunele din plastic colorat, ideale pentru orice tip de sala de clasa. Iata de ce:

Scaunele de plastic sunt usoare si rezistente

Cu siguranta, din cand in cand, sala de clasa va trebui reorganizata pentru a face loc diferitelor activitati didactice sau creative. De aceea, scaunele din plastic sunt usor de mutat si stivuit, si nu necesita un loc de depozitare extins. Plasticul rezistent si forma ergonomica fac din scaunele de plastic un adevarat aliat pentru educatori, pentru ca ajuta la crearea unor activitati cat mai captivante pentru prescolari. Scaunele vin in marimi diferite, pentru a satisface atat nevoile micutilor, cat si cerintele spatiului de invatare, si pot fi asezate unele peste altele, cu un maxim de 10 bucati.

Scaunele din plastic pentru gradinita aduc culoare activitatilor didactice

Atunci cand sala de clasa este plina de culoare, si procesul educativ este mai captivant. Atunci cand este aleasa o singura culoare pentru toate scaunele din unitatea prescolara, se construieste o identitate vizuala puternica, unitara. Pe aceeasi idee, pot fi alese culori diferite in functie de grupa de varsta, pentru a delimita cu succes spatiul celor mici. O alta metoda de a personaliza sala de clasa este de a incorpora scaune de culori diferite, in functie de preferintele si personalitatea celor mici, pentru un plus de independenta si de sustinere a unicitatii fiecarui prescolar.

Scaunele de plastic sunt usor de curatat

Iata ca am ajuns si la subiectul curatare si igienizare. Spre deosebire de scaunele din lemn sau din metal, scaunele de gradinita din plastic sunt mai usor de curatat, igienizat si dezinfectat. Sunt rezistente la utilizare indelungata si la curatari repetate, atat cu substante clasice, cat si cu substante antibacteriene puternice, fiind de real ajutor in mentinerea sanatatii celor mici.

Furnissa SRL, compania clujeana specializata in fabricarea si comercializarea mobilierului prescolar, scolar si universitar, vine cu o vasta experienta in dotarea unitatilor de invatamant. Raspunde cu brio atat ideilor clasice, cat si celor indraznete, punand accentul pe calitatea materialelor si pe rezistenta in timp. De asemenea, pune accentul pe ergonomie si pe siguranta, colaborand cu specialisti in domeniu pentru a stabili cu exactitate forma fiecarei piese de mobilier, pentru a asigura utilizare corespunzatoare si suport excelent.

Din portofoliul companiei, la capitolul mobilier pentru gradinite, fac parte scaunele de diferite modele si marimi, mese de lucru in diferite forme, catedra si dulapuri pentru rechizite, vestiare pentru obiectele personale ale prescolarilor, cat si paturi stivuibile de diferite marimi, pentru variate grupe de varsta. Mobilierul este produs in unitati dotate cu tehnologii moderne, ce permit realizarea la calitate maxima a unui numar larg de piese. Astfel, Furnissa este solutia optima de dotare completa a unitatilor de invatamant, cu mobilier de calitate, la costuri avantajoase.