Ce calitati trebuie sa intruneasca un furnizor profesionist de motoare electrice

Achizitionarea unor motoare electrice nu este nici pe departe un efort financiar neglijabil, indiferent de bugetul firmei pe care o reprezinti, avand in vedere pretul acestor echipamente. Mai mult, tinand cont de situatia economica pe care o traversam in prezent, din cauza pandemiei de coronavirus si nu numai, orice cheltuiala trebuie atent cantarita, pentru a nu periclita profiturile companiei. In aceste conditii, daca ai nevoie de astfel de dispozitive, trebuie sa te asiguri ca alegi un furnizor profesionist, care sa iti garanteze un raport calitate-pret corect, dar si alte avantaje, pe langa produsele propriu-zise.

Insa cum recunosti un brand de incredere in distributia de motoare electrice? Parcurgand articolul in continuare, vei afla cateva criterii pe care sa le iei in calcul inainte de a lua decizia finala si a plasa o comanda in acest sens.

1. Oferta variata

In primul rand, un astfel de magazin, fie ca detine o reprezentanta fizica sau este „deschis” doar online, trebuie sa aiba o oferta variata, care sa corespunda tuturor cerintelor si exigentelor potentialilor sai clienti. Spre exemplu, distribuitorul de motoare electrice si componente tehnice All Industrial comercializeaza urmatoarele modele: motoare trifazate, monofazate, cu frana, cu doua puteri si doua viteze, motoare antiex, dar si accesorii precum flanse, talpi, scuturi, sine de fixare etc. Asadar, prin numarul mare de produse scoase spre vanzare, acest brand dovedeste maximum de respect fata de orice entitate interesata de asemenea echipamente, atat persoane juridice, cat si fizice.

2. Posibilitati de personalizare

Cei care doresc sa cumpere, spre exemplu, motoare electrice trifazate de la All Industrialau de ales intre modele de 3000, 1400, 1000 sau 750 RPM (rotatii pe minut). La randul sau, fiecare dintre aceste categorii include produsele propriu-zise, alaturi de specificatiile lor (putere de la 0,09 la 355 kW, gabarit de la 56 la 355, diametrul axului de la 9 la 75 mm etc). Pentru toate respectivele modele, utilizatorii site-ului pot cere o oferta, fie online, fie telefonic. Prin urmare, oricine va putea gasi exact echipamentul de care are nevoie pentru sistemul deja functional in care doreste sa-l integreze.

3. Experienta indelungata

In domeniul tehnic, caracterizat de rigurozitate si know-how acumulat in timp, este destul de dificil pentru un business nou sa se impuna si sa stranga rapid un capital de imagine si de incredere din partea clientilor sai. Din acest motiv, ei se vor orienta mai degraba catre un furnizor de motoare electrice cu o experienta indelungata. Spre exemplu, All Industrial este de peste 10 ani pe piata, timp in care a dezvoltat sute de parteneriate de incredere si a ajuns, de curand, la cifra rotunda de 5 milioane de piese vandute.

4. Livrare rapida

Nu in ultimul rand, pe langa calitatea motoarelor electrice, un furnizor de astfel de echipamente trebuie sa se asigure si ca acestea ajung rapid si monitorizat catre client, intelegand importanta unui flux de lucru continuu, fara intreruperi cauzate de defectiunea sau lipsa unor anumite componente. Din acest motiv, brandul sus-mentionat livreaza produsele din stoc in maximum 24-48 de ore, iar transportul este monitorizat pe tot parcursul sau, pentru ca beneficiarul final sa fie sigur de integritatea coletului, dar si sa estimeze timpul pana cand va integra respectivul dispozitiv in intregul angrenaj.