Credite pentru urmarea unui curs de specializare profesională

Dacă ­citești acest articol, foarte probabil să te regăsești în situația următoare: te-ai calificat deja pentru o profesie, o practici de câtva timp, iar acum vrei să îți crești veniturile, să treci la un nivel superior de practică și să îți diversifici activitatea. Pe scurt, să avansezi în profesie. Îți poți îndeplini scopul prin intermediul unor cursuri de specializare profesională.

Cursurile de specializare îți dezvoltă și completează cunoștințele. Prin intermediul lor poți ține pasul cu noile tehnici de lucru, precum și cu inovațiile din domeniul tău, poți descoperi noi oportunități de afirmare și îți vei poți largi aria de expertiză.

Astfel, un program de formare profesională este avantajos dacă vrei să îți îmbunătățești abilitățile profesionale sau să promovezi la locul de muncă, dar și dacă vrei să îți schimbi domeniul de activitate.

Desigur, formarea profesională este importantă atât pentru tine, în calitate de angajat, cât și pentru angajator, pentru că este vorba despre creșterea performanțelor la locul de muncă, și ce angajator nu își dorește acest lucru? Totodată, îți consolidează siguranța jobului și îți oferă posibilitatea de a obține calificări pentru alte domenii de activitate.

Cursurile de specializare pot fi organizate atât de compania la care lucrezi, cât și în afara acesteia, la inițiativa ta. Desigur, ideal ar fi ca angajatorul să îți deconteze aceste cursuri, dar atunci când nu ai sprijinul lui, o poți face pe cont propriu. Dacă ai identificat un curs de ajutor, te încurajăm să te înscrii la curs chiar dacă trebuie să susții tu costurile, mai ales dacă ești convins că această specializare te va ajuta să avansezi în carieră.

Dorința de a fi mai bun în ceea ce faci, la fel și cea de a avea un nivel de trai mai bun este absolut firească. Totodată, este normal să vrei mai mult de la tine și să ai interese noi.

Un curs de perfecționare poate satisface toate aceste nevoi însă poate implica unele costuri pe care e posibil să nu le poți susține doar din economii. O variantă prin care le poți acoperi este un credit pentru nevoi personale.

Dacă există un curs de specializare care te poate propulsa la următorul nivel și pe care îl vezi deja ca făcând parte dintr-un plan mai mare care îți va aduce mai multă satisfacție profesională, nu ar trebui să îți stea în cale unele provocări financiare. Dezvoltarea ta este are prioritate, prin urmare nu renunța la idee.

Pentru a evalua corect bugetul de care ai nevoie, îți propunem să faci o listă cu toate cheltuielile necesare precum costul cursului, eventuale materiale de lucru și, dacă este cazul, transportul către locul de desfășurare a acestuia. Apoi, încearcă să vezi cât poți acoperi din întreaga necesară din economii. Vei ști apoi de ce sumă mai ai nevoie pentru a-ți urma planul.

Provident te susține atunci când vrei să investești în carieră. Astfel, poți solicita un credit pentru a acoperi costul cursului, iar apoi poți să restitui suma în ratele.

Pentru a fi eligibil pentru un credit, trebuie să fii cetățean român, cu vârsta de minimum 18 ani, să ai domiciliul în România, un număr de telefon valid și un venit minim demonstrabil de 300 de lei sau 1.300 lei pentru împrumutul STAR. Nu trebuie să ai un cont bancar activ sau istoric bancar.

Îndeplinești aceste condiții de eligibilitate? Dacă da, poți aplica simplu pentru un credit rapid online, accesând pagina web a instituției sau la telefon, sunând la 031 227 7593. Nici măcar nu trebuie neapărat să ai acces la internet, poți aplica chiar și telefonic. Iar dacă cererea îți este aprobată, poți primi banii în 48 de ore direct acasă la tine, fără garanții sau garanți.

Fii responsabil cu banii tăi și împrumută doar atât cât ai nevoie, pentru a rambursa creditul fără să pui o presiune suplimentară pe bugetul familiei. Poți solicita credite între 500 și 20.000 de lei, cu rate fixe săptămânale sau între 6.000 și 15.000 de lei, cu rate fixe lunare.  Toate costurile sunt  transparente, iar înainte de a lua o decizie poți primi răspuns la orice întrebare ai avea despre contractul de credit de la consultanții companiei.

Cursul de specializare aduce, cum spuneam, posibilități de lucru noi și uneori e un pas necesar spre creșterea veniturilor. În această situație, ai putea chiar să rambursezi creditul mai devreme de data scadentă, iar astfel dobânda recalculată va fi mai mică.

Achitarea ratelor se poate face online, la automatele de plată Selfpay sau poți opta pentru plata la domiciliu către un consultant Provident care ar putea să vină la tine acasă să preia banii, indiferent de zona sau localitatea în care locuiești.

Îți recomandăm ca atât în perioada în care rambursezi ratele, precum și după aceea, să ții evidența  bugetului personal, iar astfel vei putea estima mai bine cheltuielile și veniturile pe care le ai și îți vei putea folosi eficient resursele financiare. Mai mult, te-ar putea ajuta și să faci economii.

Tu ai un plan și dorești să îți asiguri cele necesare îndeplinirii lui? Contactează Provident pentru a solicita un împrumut care să te ajute să atingi acest obiectiv.