Ce face o agentie de digital marketing?

Daca doriti sa va promovati cat mai eficient afacerea in online, cel mai probabil va ganditi la posibilitatea angajarii unei agentii de marketing digital. Avand in vedere numarul urias al consumatorilor de Internet, aceasta este o decizie ce va poate imbunatati semnificativ prezenta si vizibilitatea in online. · Dar ce face de fapt o agentie digital marketing? · Merita sa platiti pentru aceste servicii sau este ceva ce ati putea face in-house?

Ce face o agentie de marketing digital?

O agentie de marketing digital are o echipa de specialisti in comunicarea digitala, cu focus permanent pe rentabilitatea investitiilor (ROI).

Inainte de a implementa o strategie de marketing digital, ea trebuie sa cunoasca foarte bine produsul sau serviciul dumneavoastra, pentru ca este important ca ea sa actioneze eficient, sa utilizeze instrumentele potrivite si sa ofere cele mai bune rezultate.

Publicitate online

Numarul comenzilor plasate online creste de la an la an, pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate de achizitii facile, pe Internet. Dar, inainte de a cumpara un produs, utilizatorul va interoga cel putin o data motoarele de cautare. Aici intra in joc anunturile Google (Search Ads) care va permit sa ajungeti mai rapid in vizorul clientilor, atunci cand acestia cauta o expresie legata de activitatea si firma dumneavoastra.

agentie marketing digital are experti in publicitate online, specializati in publicitate Google. Acestia va pot gestiona campaniile si pot obtine cele mai bune rezultate pentru un buget dat. In plus, anunturile Google nu se rezuma doar la add-urile de cautare. Din reteaua anunturilor Google fac parte si add-urile Video, Display, YouTube si Shopping.

Administrare si publicitate conturi social media

In prezent, este aproape imposibil sa ramai relevant in spatiul online, fara un profil social media puternic, actualizat si dinamic. Studiile arata ca 9 din 10 companii americane folosesc retelele sociale de marketing, iar aceasta statistica nu este departe nici de piata din Romania. Oricum, acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza, daca ne gandim ca cei mai multi utilizatori de Internet se asteapta ca brandurile de incredere sa aiba o prezenta activa online, sa creeze si sa-si intareasca relatiile cu ai lor clienti.

agentie digital marketing va poate ajuta cu gestionarea profilurilor retelelor de socializare, respectand cele mai noi trenduri in domeniu. Specialistii agentiei pot crea cu usurinta postari social media concise, atragatoare, cu un mesaj puternic. Aceste postari pot determina un impact puternic, pot atrage fani, comentarii si like-uri. Prin urmare, o agentie digital marketing poate produce content de calitate, intarind relatiile cu fanii unui brand.

Optimizare SEO si Marketing de continut

Unele agentii de marketing digital includ in oferta si servicii de creare content. Acest lucru inseamna ca puteti angaja o agentie pentru administrarea blogului, pentru a scrie advertoriale de creare backlinkuri de crestere seo, continut web etc. Acest continut va fi optimizat pentru a respecta standardele SEO si pentru a fi cat mai bine indexat in Google, chiar si fara publicitate platita.

Ce face diferit Vivinet, agentie de marketing online?

Vivinet nu este o alta agentie de marketing digital, ci agentia care poate aduce o diferenta uriasa in activitatea dumneavoastra si rezultatele tinta. Ne concentram pe parteneriate solide pentru a dezvolta afaceri ce au ceva de spus in mediul online.